robbie1970
Ontdekker
  • 2Posts
  • 0Oplossingen
  • 2Likes

Geen internet via wifibooster

mijn wifibooster doet het niet meer. het wifinetwerk dat ik heb gemaakt is niet meer vindbaar. gisteren met veel pijn en moeite alles hersteld: via ziggo-ap.nl ingelogd op de booster en de wifi-instellingen aangepast. daarna werkte het werk. nu hetzelfde probleem en ik http://ziggo-ap is niet bereikbaar. wat kan ik doen?

1 Geaccepteerde oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Erik P
Community Moderator
Community Moderator
  • 2427Posts
  • 379Oplossingen
  • 390Likes

Goedemiddag @robbie1970,

Welkom op de Community!
Aan een wifibooster die geen internet meer geeft, heb je natuurlijk weinig.

Ik lees gelukkig dat er ondertussen contact is geweest met de klantenservice en dat het modem en de booster terug naar de fabrieksinstellingen zijn gezet.
Is het probleem hiermee opgelost en ging het de afgelopen dagen goed?

Bekijk in context

3 Reacties 3
Erik P
Community Moderator
Community Moderator
  • 2427Posts
  • 379Oplossingen
  • 390Likes

Goedemiddag @robbie1970,

Welkom op de Community!
Aan een wifibooster die geen internet meer geeft, heb je natuurlijk weinig.

Ik lees gelukkig dat er ondertussen contact is geweest met de klantenservice en dat het modem en de booster terug naar de fabrieksinstellingen zijn gezet.
Is het probleem hiermee opgelost en ging het de afgelopen dagen goed?

Bekijk in context

robbie1970
topicstarter
Ontdekker
  • 2Posts
  • 0Oplossingen
  • 2Likes

yes, doet het weer.

Erik P
Community Moderator
Community Moderator
  • 2427Posts
  • 379Oplossingen
  • 390Likes
robbie1970 wrote:

yes, doet het weer.




Dat is geweldig nieuws, top!

Uitgelicht topic