1
Vraag
2
Reacties
jojo1508

Stamgast
  • 14Posts
  • 0Oplossingen
  • 10Likes

Extra wifibooster aansluiten lukt niet

Ik heb een nieuwe Ziggo wifibooster gekregen omdat mijn oude kapot was gegaan binnen de garantieperiode. Nu krijg ik deze niet aan de praat. Ik druk 2-5 sec. op de securityknop op de basisset (die is niet vervangen) en dan moet ik volgens de handleiding ook direct op de securityknop op de adapter drukken. Op de basisset gaat bovenste groene led lampje knipperen (zoals het hoort) maar op de adapter knippert dat lampje niet, hoe lang ik de knop ook ingedrukt houdt. Ik heb basisset en adapter al tig-keer gereset maar niets helpt. En ik heb 3 verschillende stopcontacten gebruikt, ook dat maakt niets uit. Zelf een stopcontact op 1 meter afstand van de basisset maakt geen verschil. De SSID wordt wel uitgezonden maar er is geen contact mee te maken. Wat doe ik verkeerd??

1 Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Bert
Super Expert
Super Expert
  • 56493Posts
  • 3721Oplossingen
  • 13537Likes

Heb je de resetknop 30 seconden ingedrukt terwijl de nieuwe B module in het stopcontact zat?

De security knop moet stevig ingedrukt worden op de B module.

 

Druk de B module eens op de A module en druk eerst de security op de A module in en dan op de B module een aantal seconden in.

Bekijk in context

3 Reacties 3
Bert
Super Expert
Super Expert
  • 56493Posts
  • 3721Oplossingen
  • 13537Likes

Heb je de resetknop 30 seconden ingedrukt terwijl de nieuwe B module in het stopcontact zat?

De security knop moet stevig ingedrukt worden op de B module.

 

Druk de B module eens op de A module en druk eerst de security op de A module in en dan op de B module een aantal seconden in.

jojo1508
topicstarter
Stamgast
  • 14Posts
  • 0Oplossingen
  • 10Likes

Super Bert! Dat was dé oplossing. 😀

Bert
Super Expert
Super Expert
  • 56493Posts
  • 3721Oplossingen
  • 13537Likes

TOP, veel internetplezier gewenst.🙂

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic