Johan van liero

Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

Abonnement heractiveren

Goedemorgen. Ik ben al de hele week bezig om mijn pakket online te krijgen. Nu ben ik al 2 dagen bezig geweest met een monteur van jullie. Hij heet Raymond Mulder. Die heeft al 6 x met India gebeld om mijn pakket uit te zetten. Jullie zijn nog de enige die wat kunnen doen omdat jullie hoger in rang en werken voor Ziggo. Hij had het over partrecwest en van de billing afzijn. Want dan kon er een nieuwe abonnement gestart worden. Graag hoor ik heel snel van jullie. Mijn postcode is *** postcode en huisnummer verwijderd door moderator ivm privacy **.

1 Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Lycke
Community Moderator
Community Moderator
 • 11649Posts
 • 905Oplossingen
 • 4122Likes

Je hebt inmiddels contact met de afdeling hierover, zie ik. Top! Dan handelen zij verder de zaak met je af :-).

Bekijk in context

16 Reacties 16
Ronihd
Super Expert
Super Expert
 • 7629Posts
 • 287Oplossingen
 • 2575Likes
Johan van lierop wrote:

Goedemorgen. Ik ben al de hele week bezig om mijn pakket online te krijgen. Nu ben ik al 2 dagen bezig geweest met een monteur van jullie. Hij heet Raymond Mulder. Die heeft al 6 x met India gebeld om mijn pakket uit te zetten. Jullie zijn nog de enige die wat kunnen doen omdat jullie hoger in rang en werken voor Ziggo. Hij had het over partrecwest en van de billing afzijn. Want dan kon er een nieuwe abonnement gestart worden. Graag hoor ik heel snel van jullie. Mijn postcode is 4142zv 12.

 

Goedemorgen  op dit openbare klanten helpen klanten forum/community.

Iedereen kan nu je adresgegevens zien en ik raad je aan om deze te verwijderen.

Dat doe je door rechts onderin op de 3 puntjes te klikken en voor bewerken te kiezen.

Wij zijn geen Ziggo zelf en kunnen dan ook niet aan je verzoek voldoen dat moeten mensen van Ziggo doen.

Er zijn hier wel moderatoren van Ziggo aanwezig en ik zal deze oproep even onder hun aandacht brengen, zorg er voor dat je postcode en huisnummer in je community profiel staan en niet nogmaals hier in het openbaar.

Het is nog wel weekeinde en de bezetting van het mod team zal daarom minder zijn dus heb geduld een moderator zal via dit medium contact met je opnemen.

Cecilia
Community Moderator
Community Moderator
 • 5609Posts
 • 1352Oplossingen
 • 1812Likes

Hey @Johan van lierop 
Een warm welkom hier op de Ziggo Community. 

De reden waarom je hier een kijkje moet nemen is natuurlijk des te minder aangenaam. Jeetje, wat een situatie zeg. Ik ben er even ingedoken. 
​​​​​​
In eerste instantie heb je op 24 november een opzegging doorgegeven voor zijn jouw abonnement. Dezelfde avond is er opnieuw contact geweest en is een nieuw pakket besteld; Internet Complete en TV Complete (zonder bellen). Hiervoor heb je de nieuwe benodigde apparatuur ontvangen en de oude apparatuur geretourneerd. 

De opzegging is echter niet geannuleerd en dus doorgelopen op 24 december, waardoor je nu zonder diensten zit. Op 25 december (1e kerstdag) is een opdracht aangemaakt om de diensten (het gewenste abonnement en de juiste hardware) opnieuw voor je te activeren. Vanwege de feestdagen en het weekend is deze opdracht helaas nog niet in behandeling genomen. Normaliter staat hier 3 werkdagen voor. De juiste lijntjes zijn uitgezet en het ligt nu bij de desbetreffende afdeling. Ik moet je helaas dan ook vragen om dit nog eventjes af te wachten. Is er komende woensdag nog geen verbetering, geef dan vooral een gil. Dan doe ik opnieuw een dubbelcheck voor je.

 

Johan van liero
topicstarter
Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

Hoi Cecilia.

 

Bedankt voor je reactie. Ja klopt van 24 nov. Ik was in de MediaMarkt te Utrecht geweest om daar mijn pakket te gaan wijzigen en wifi oosters aan te vragen. Dit omdat we ook daar ons abonnement hebben afgesloten. Die man gaf toen aan dat we voor de boosters 100 euro moesten betalen. Hij zei toen van als je slim bent bel je naar Ziggo toe om het pakket wat je nu hebt op te zeggen en een nieuwe af te sluiten dan hoefde je niks voor de boosters te betalen en had ik gelijk het pakket wat we dan wilde hebben. Dit hadden we dus ook gedaan zoals ons was geadviseerd. Nieuwe pakket binnen gekregen en geen boosters erbij. Bellen hoe of wat en kreeg te horen dat het 3 tot 4 weken levertijd op zat. Ik kreeg een aantal dagen nadat we het nieuwe pakket binnen hadden de retourdoos binnen. Dus als goed persoonzijnde de next erin gedaan nog contact opgenomen met Ziggo van waar ik de ci module moest laten. Hierop van een medewerker van gooi er ook maar bij dan is het 1 pakket. En zo hebben we het opgestuurd. Hieruit heb ik dus gisteren te horen gekregen dat dit de fout is geworden. En dus niet het oude abonnement is opgezegt maar zowel de oude als het nieuwe. 

En gisteren heb ik ook aangegeven en dat is ook door Raymond bevestigd dat jullie ook een grote fout hebben gemaakt. Namelijk dat het abonnement die we al hadden hetzelfde is als van de nieuwe. Zoals hij zei het is een nieuw contract dus hoorde het ook op een nieuw relatienummer te zijn gezet. 

Nu had Raymond alles zo kunnen regelen en doen tot 1 ding die nu open staat. Dit kon hij er niet uit zetten. En gaf aan hier een mail te sturen zodat ik iemand van Ziggo zelf te spreken zou krijgen en die dat 1e ding uit kon zetten zodat alles opnieuw aangezet kon worden. En dat dan ook alles goed was geregeld en gedaan was. Het was ook niet mogelijk om het contract te kunnen ontbinden en daarna pas een nieuw contract af te sluiten, want dan bleef deze case er nog steeds in staan.

Een hoop tekst dus en hoop dat het duidelijk is.

Anders hoor ik graag weer.

Pasi
Expert
Expert
 • 5096Posts
 • 301Oplossingen
 • 2139Likes
Ronihd wrote:
Johan van lierop wrote:

Goedemorgen…

...Mijn postcode is….

 

Goedemorgen  op dit openbare klanten helpen klanten forum/community.

Iedereen kan nu je adresgegevens zien en ik raad je aan om deze te verwijderen….

 

Prima opmerking, maar dan niet zelf nogmaals de code herhalen in een quote. . Dan heeft een Ziggo mod dubbel werk ( als hij/zij het ziet  ) .

Pasi
Expert
Expert
 • 5096Posts
 • 301Oplossingen
 • 2139Likes
Johan van lierop wrote:

...dat jullie ook een grote fout hebben gemaakt. Namelijk dat het abonnement die we al hadden hetzelfde is als van de nieuwe. Zoals hij zei het is een nieuw contract dus hoorde het ook op een nieuw relatienummer te zijn gezet...


Natuurlijk maakt Ziggo fouten… wie niet ...


...maar om eerst uw abonnement op te zeggen en om direct daarna weer hetzelfde abonnement aan te vragen, dat is vragen om ellende en . Blijkbaar hebt u b.v. nog nooit Radar of Kassa gezien?

Overigens is het maar afwachten of u de boosters wel krijgt. Want als het zo mogelijk is om ( uiteindelijk ) toch “nieuwe klanten extra's” te bemachtigen, dan is de beer los. Maar misschien kan @Cecilia Ziggo daar wat op/van zeggen.


Overigens verbaast het me niets, dat een Mediamarkt medewerker dit adviseerde. Een Mediamarkt verkoper wil/moet gewoon verkopen en daarvoor wordt er gauw naar de mond van de koper gepraat. Verkoop cijfers gaan tenslotte boven alles.

Overigens, ook wat een monteur soms zegt, is voor eigen ‘rekening’. Deze tijdelijk gast in uw huis, wil gewoon zijn/haar werk doen, maar wil vooral geen discussie en/of ruzie met u, over onderwerpen waar ook hij/zij geen direct invloed op heeft.

Ronihd
Super Expert
Super Expert
 • 7629Posts
 • 287Oplossingen
 • 2575Likes
Pasi wrote:
Johan van lierop wrote:

 
Overigens verbaast het me niets, dat een Mediamarkt medewerker dit adviseerde. Een Mediamarkt verkoper wil/moet gewoon verkopen en daardoor wordt er gauw naar de mond van de koper gepraat. Verkoop cijfers gaan tenslotte voor alles.
Overigens, ook wat een monteur zegt, is soms voor eigen ‘rekening’.

 

Het is natuurlijk een mooie manier van de verkoper om een sale te scoren….. en @Johan van lierop  zit met de ellende .

Ik ben van mening dat je met deze ingehuurde verkopers ( vaak niet eens door Ziggo zelf ) verder geen zaken moet willen doen.

RoWi.
Expert
Expert
 • 12030Posts
 • 541Oplossingen
 • 3293Likes

@Johan van lierop

Je moet minimaal zes maanden geen Ziggo klant zijn geweest om als nieuwe klant in aanmerking te komen, dat hoort de MM/Ziggo verkoper te weten.

Je hebt volgens de voorwaarden geen recht op de gratis boosters.

https://cdn.vodafoneziggo.nl/content/dam/ziggo/voorwaarden/20201207_actievoorwaarden_internet_en_tv_...

 

Dat staat verder los van de administratieve rompslomp. Je krijgt nu wezenlijk onnodig een nieuw klant nummer en moet ook onnodig door verkeerd advies een nieuwe Mijn Ziggo aanmaken.

Pasi
Expert
Expert
 • 5096Posts
 • 301Oplossingen
 • 2139Likes
RoWi. wrote:

...En inderdaad zijn het doorgaans geen eigen MM of Ziggo medewerkers...

 

Het zou mij niets verbazen, dat dit tijdelijk ( juist speciaal daarvoor ) ingehuurde krachten zijn, die een vlotte babbel hebben. Die niet zijn ingewerkt en nauwelijks basis informatie hebben, laat staan de informatie om de meer complexe vragen van een potentiële klant te kunnen beantwoorden.
Ook die tijdelijk ingehuurde kracht wordt uiteindelijk beoordeeld op zijn/haar verkoopcijfers, terwijl de eventuele gevolgen daarvan buiten hun zichtveld liggen. En als de actie afgelopen is, dan is dat dat en is alles vergeten.

Ps. overigens de goede verkopers niet te na gesproken…. ( maar die zijn veel te duur voor zo'n actie ).

RoWi.
Expert
Expert
 • 12030Posts
 • 541Oplossingen
 • 3293Likes
Pasi wrote:
RoWi. wrote:

...En inderdaad zijn het doorgaans geen eigen MM of Ziggo medewerkers...

 

Het zou mij niets verbazen, dat dit tijdelijk ( juist speciaal daarvoor ) ingehuurde krachten zijn, die een vlotte babbel hebben. Die niet zijn ingewerkt en nauwelijks basis informatie hebben, laat staan de informatie om de meer complexe vragen van een potentiële klant te kunnen beantwoorden.
Ook die tijdelijk ingehuurde kracht wordt uiteindelijk beoordeeld op zijn/haar verkoopcijfers, terwijl de eventuele gevolgen daarvan buiten hun zichtveld liggen. En als de actie afgelopen is, dan is dat dat en is alles vergeten.

Ps. overigens de goede verkopers niet te na gesproken…. ( maar die zijn veel te duur voor zo'n actie ).

Het is dezelfde constructie als de in store Energie verkopers. Laten we het hier maar houden op een goed bedoelde fout van de medewerker, met de nodige vervelende gevolgen. Naast het zelf niet vooraf inlezen van de klant zelf.

Johan van liero
topicstarter
Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

@Cecilia Ziggo . Zoals je hebt aangegeven en gevraagd neem ik vandaag weer contact met je op. Tot op heden hebben nog steeds geen internet in huis en doet de ci module het ook niet. Nu staat de laatste billing nog steeds open en weten ze ook niet wanneer ik als former cliënt komt te staan. Want zodra ik als former cliënt in jullie systeem sta kan er weer verder gewerkt worden. Ik hoop dat jij wat meer kan doen en kan zien.

Graag hoor ik van je.

Met vriendelijke groet,

Johan

Cecilia
Community Moderator
Community Moderator
 • 5609Posts
 • 1352Oplossingen
 • 1812Likes

Hey @Johan van lierop 

Ik sta werkelijk even versteld van het advies wat jou is gegeven in de MediaMarkt. Het is hier al genoemd, maar je komt pas in aanmerking voor een nieuwe korting (in jouw geval de gratis Wifiboosters) als je 6 maanden of langer geen klant bij ons bent geweest. 

De nieuwe bestelling, welke is ingevoerd op 24 november, is dan ook gekoppeld aan je al bestaande klantnummer. Dit is niet een fout en gebeurt als er al een abonnement op je adres op jouw naam actief staat. Het systeem herkent jouw gegevens (zoals bijvoorbeeld e-mailadres, rekeningnummer, naam contractant etc.) en koppelt dit dan als nieuwe bestelling aan je al bestaande klantnummer. Op dit klantnummer stond dus echter al een opzegging ingepland. Deze opzegging is niet geannuleerd waardoor je nu dus letterlijk met de gebakken peren zit.. 

Daarnaast geef je aan dat hetzelfde pakket is besteld. Dat is niet het geval. Eerder had je Internet Complete en TV Max Next (zonder bellen). Op 24 november is  Internet Complete en TV Complete (zonder bellen) besteld. Daarom heb je ook een nieuwe Mediabox XL ontvangen ter vervanging van de Mediabox Next. 

De opdracht die op 1e kerstdag is aangemaakt kan niet verwerkt worden, omdat een bepaalde regel in het systeem is blijven hangen. Je hebt vanochtend gebeld en een collega heeft een andere handeling ingeschoten, maar ook deze zal vanwege bovenstaande niet verwerkt worden.

Ik heb de gehele situatie geëscaleerd naar een andere afdeling en ik heb zojuist de terugkoppeling ontvangen dat jouw situatie is doorgezet naar een specialistisch team. Er zal vanuit hen spoedig telefonisch contact met je worden opgenomen om jouw diensten zo snel mogelijk te heractiveren op je bestaande klantnummer. Houdt er rekening mee dat ze anoniem bellen. Ik wil je vragen om zelf op dit moment niet via andere kanalen contact te zoeken. Dit om te voorkomen dat er zaken langs elkaar heen gaan lopen. 
 

Johan van liero
topicstarter
Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

@Cecilia Ziggo .


Ik heb de gehele situatie geëscaleerd naar een andere afdeling en ik heb zojuist de terugkoppeling ontvangen dat jouw situatie is doorgezet naar een specialistisch team. Er zal vanuit hen spoedig telefonisch contact met je worden opgenomen om jouw diensten zo snel mogelijk te heractiveren op je bestaande klantnummer. Houdt er rekening mee dat ze anoniem bellen. Ik wil je vragen om zelf op dit moment niet via andere kanalen contact te zoeken. Dit om te voorkomen dat er zaken langs elkaar heen gaan lopen. 
 

Nu heb ik een vraag. Wat is bij jouw spoedig? Tot op heden ben ik nog niet gebeld door iemand.

Cecilia
Community Moderator
Community Moderator
 • 5609Posts
 • 1352Oplossingen
 • 1812Likes

Hi @Johan van lierop 
Je bent inderdaad nog niet gebeld. De afdeling die dit nu gaat op pakken is niet aanwezig op zon- en feestdagen. En we hebben net een aantal feestdagen en weekend achter de rug. Dus dat verklaart ook waarom je nog niet bent gebeld. Ik ga er vanuit dat dit in de loop van deze week gaat gebeuren. Uiteraard houd ik jouw situatie zelf ook nauwlettend in de gaten. 

Daarnaast zie ik dat je zelf tweemaal weer contact hebt gezocht. Ik snap dat je het zo snel mogelijk opgelost wilt hebben, maar om te voorkomen dat zaken langs elkaar heen gaan lopen heb ik gevraagd om momenteel niet even via andere kanalen contact te zoeken. 
 

Lycke
Community Moderator
Community Moderator
 • 11649Posts
 • 905Oplossingen
 • 4122Likes

Hey @Johan van lierop . 

De afdeling die zich bezighoudt met jouw “zaak” heeft je gister proberen te bellen maar niet bereikt, zie ik. Ze proberen het vandaag opnieuw. Deze afdeling houdt vervolgens de zaak ook bij zich, zodat je niet steeds opnieuw het verhaal hoeft te doen en het allemaal via 1 kanaal wordt afgehandeld :-). 

Lycke
Community Moderator
Community Moderator
 • 11649Posts
 • 905Oplossingen
 • 4122Likes

Je hebt inmiddels contact met de afdeling hierover, zie ik. Top! Dan handelen zij verder de zaak met je af :-).

Johan van liero
topicstarter
Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

@Lycke ZiggoZiggo klopt had al woensdag halverwege de dag een telefoontje gehad over de situatie en afgelopen zaterdag had ik weer een telefoontje ontvangen. Nu alleeen de oplossing nog. Het schijnt een erg moeilijk dingetje te zijn

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic

Prijswijziging per 1 juli 2022

Binnenkort informeren we iedereen persoonlijk over de prijswijziging van 1 juli 2022. Tussen 9 en 31 mei ontvang je van ons een e-mail of brief wanneer er iets wijzigt in je abonnementskosten. Voor 1 ...

Geplaatst in Ziggo Updates