Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac: Glory 54 live op Ziggo Sport


Reputatie 5
Rico Verhoeven komt op zaterdag 2 juni weer in actie. Tijdens Glory 54 in Birmingham vecht ‘The King of Kickboxing’: Rico Verhoeven tegen ‘The Scorpion Sting’: de Kroaat Mladen Brestovac om de wereldtitel. Uiteraard is Ziggo Sport er zaterdagavond 2 juni vanaf 22.30 uur live voor je bij! Schakel dus in op Ziggo Sport op kanaal 14 om niks te missen. Je hebt dus geen extra zenderpakket nodig om Verhoeven zijn titel te zien verdedigen. Check de Ziggo Sport tv-gids om op de hoogte te blijven van de actuele uitzendtijden.

Wat is het programma?
- Zwaargewicht headline event:
Verhoeven vs. Brestovac

- Weltergewicht co headline event:
Grigorian vs. Nabiyev

- Vedergewicht:
Sugden vs. Ulianov

- Vedergewicht:
Maxim vs. Zhang

Hoe kijk je dit spektakelstuk?
Ziggo Sport zendt deze gevechten uit op kanaal 14. Deze zender is gratis voor alle klanten van Ziggo. Vanaf 22.30 uur begint het feest en komen eerst de vedergewichtpartijen aan bod. Het beste wordt natuurlijk voor het laatst bewaard. In de laatste partij vecht onze Verhoeven tegen Brestovac.
Ben je geen klant van Ziggo, maar wil je hier niks van missen? Je kan altijd online kijken via Ziggo Sport Totaal Go! Voor 9,99 euro krijg je 30 dagen online onbeperkt toegang tot de content. Wil je enkel zaterdagavond de wedstrijden kijken? Dat kan! Voor 3,99 euro mis jij zaterdagavond 2 juni niks van dit titelgevecht.

5 rondes
Voor dit gevecht stond in eerste instantie de wereldtitel van Verhoeven niet op het spel, maar dat veranderde begin mei. Dit gevecht gaat nu over 5 rondes en de winnaar mag zich wereldkampioen noemen. Verhoeven is al vijftien partijen ongeslagen. In december verdedigde hij met succes zijn wereldtitel tegen Jamal Ben Saddik. De kickbokser stond één keer eerder tegenover de 34-jarige Brestovac. Dat gevecht won hij. De statistieken zijn dus in het voordeel van Verhoeven. Wanneer 'The King of Kickboxing' wint, dan is de kans groot dat Badr Hari de volgende pot wordt. Bijzijn is dus weer meemaken zaterdag 2 juni op Ziggo Sport!

Check hieronder de trailer:

In welke ronde slaat Verhoeven Brestovac knock-out?

Nog geen reactie

Help dit topic op gang

Reageer

    Inloggen
    Niet gevonden wat je zocht? Vind meer topics