Formule 1 GP van Italië live op Ziggo Sport: Vettel vs. Hamilton

  • 29 augustus 2018
  • 6 Reacties
  • 705x Bekeken

Reputatie 7
Na Spa Francorchamps ligt de 14e manche van dit seizoen een kleine 800 kilometer verderop, Autodromo Nazionale Monza. Tot grote ergernis van Ferrari wordt dit Italiaanse circuit de laatste jaren gedomineerd door Mercedes. Maar dit jaar liggen de kaarten anders. Ferrari heeft bewezen dit seizoen mee te kunnen met de Mercedes op hogesnelheidscircuits. Afgelopen race zat er totaal maar 7 seconden op de streep tussen de titelkandidaten Vettel en Hamilton. Spannend wordt het zeker tussen deze heren.

Dat gezegd hebbende, lijkt er enkel een bijrol voor de Red Bull coureurs te zijn weggelegd. Zeker nu Ricciardo een motorwissel heeft uitgevoerd en tijdens de start de spiegels niet nodig heeft. Verstappen wordt ook voorzien met de nieuwe ‘Spec 3’ maar ondervindt geen gridstraf zoals Ricciardo. Hij zit nog binnen de 3 toegestane motorwissels binnen het seizoen. Red Bull kiest voor deze strategie zodat ze goed voorbereid zijn op Singapore, waar de kansen voor Red Bull een stuk groter lijken.

Het F1 uitzendschema op Ziggo Sport (Totaal)

Vrijdag 31 augustus 2018
Vanaf 10:55 uur: Eerste vrije training live op kanaal 401, 404 en 405
Vanaf 14:55 uur: Tweede vrije training live op kanaal 401, 404 en 405

Zaterdag 1 september 2018
Vanaf 11:55 uur: Derde vrije training live op kanaal 401, 404 en 405
Vanaf 14:15 uur: De kwalificatie live op kanaal 14 en Ziggo Sport Totaal

Zondag 2 september 2018
Vanaf 14:00 uur kijk je de voorbeschouwing op kanaal 14
Vanaf 15:10 uur kijk je live de race op kanaal 14

Autodromo Nazionale Monza


* De tweede DRS zone begint vrijwel direct na bocht 7

De winnaars van de afgelopen jaren
2017: Lewis Hamilton
2016: Nico Rosberg
2015: Lewis Hamilton
2014: Lewis Hamilton
2013: Sebastian Vettel

De Formule 1 volg je bij Ziggo Sport.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 7
Badge +35
Ik ben niet vaak optimistisch, de laatste tijd, maar als Max hier een nieuwe motor heeft, dan zie ik deze keer behoorlijke mogelijkheden.
Is nu de Party Mode werkelijkheid?
Wil Renault het jaar met Red Bull toch goed afsluiten?
Monza is op het moment toch geen circuit voor Red Bull. Al komt Renault met spec 999, zullen nog steeds niet sneller zijn dan Ferrari of Mercedes. Het zijn ws kleine wijzigingen in de motor. Volgens mij had Renault al aangekondigd dit jaar niet meer met grote wijzigingen te komen voor de motor.
Reputatie 7
Badge +35
We zullen zien of dat een werkelijke uiting was of een mistgordijn.☺
Reputatie 7
@MeindertF1 ,

Wat denk jij? Gaat de motorwissel groot verschil maken of gooit Renault er met de pet naar aangezien Honda de nieuwe leverancier wordt? Of houdt Renault in het achterhoofd dat Ricciardo volgend seizoen in de Franse bolide plaatsneemt?

Mogen ze deze motor dan meenemen of is dat allemaal contractueel uitgesloten?

Hoe zit dit allemaal?😁
Reputatie 4
Badge +3
Nou ze gooien er zeker NIET met de pet na dit jaar nu ze breken met Renault. Reken er maar op dat ze er nog alles aan doen om zoveel mogelijk punten te pakken en races te winnen. Ze zijn contractueel verplicht om alles uit de kan te halen en maximaal te presteren. Elk puntje = geld uit de prijzenpot.

De nieuwe motor van Renault is voor het fabrieksteam en voor alle klantenteams beschikbaar. Motoren zijn niet onderling uitwisselbaar.

En hoe mooi is het voor Renault wanneer ze nog een paar overwinningen pakken met RedBull aan het einde van het seizoen zodat ze op dit manier sportief ze een mogelijk foute keus onder de neus wrijven.
Reputatie 7
Badge +26
Ik hoop voor Max dat hij podium haalt, plek 3, mijn top 2 zijn Hamilton en Raikkonen maar goed ook achterveld is best leuk te zien, de acties tussen Haas en Force Inda maar Sauber draait ook sinds tijden weer beetje mee in de middenmoot.

We gaan het zien Zondag.