Een beste antwoord markeren

  • 22 maart 2018
  • 0 reacties
  • 223 keer bekeken

Reputatie 7
In dit topic leggen wij je uit hoe je een antwoord markeert als het antwoord op je vraag. Zo weet iedereen die het topic bekijkt meteen wat het beste antwoord is.

Voorbeeld: Je hebt een topic met een vraag aangemaakt. Tussen de verschillende antwoorden van de gebruikers zit het antwoord/de oplossing die je zocht. Deze reactie kan je dan markeren als 'Beste antwoord'. Nu komt deze reactie direct bij jouw vraag te staan. Zo hoeven andere gebruikers niet een heel topic door te spitten, wanneer ze met dezelfde vraag zitten.

Ga naar het bericht dat het beste antwoord geeft op je vraag. Daar zie je onder het bericht onderstaande opties staan. Kies voor 'Het beste antwoord'.Het antwoord staat nu direct onder je eerste bericht in dit topic. In één oogopslag zie je dus de vraag en het antwoord!


#LekkerBezig
Geeft iemand jou het juiste antwoord, een geweldige tip of belangrijke aanvulling, dan is diegene #LekkerBezig. Laat het weten door hem/haar te nomineren voor de #LekkerBezig award. Dit doe je door #LekkerBezig in je reactie te gebruiken.

Meer handige topics over de Ziggo Community:
- Huisregels
- Registreren
- Zoeken naar topics
- Een eigen topic aanmaken
- Een reactie plaatsen
- Je profiel aanpassen
- Moderators
- Foto of video toevoegen in topic/reactie
- Poll aanmaken
- Ik wil anderen waardering geven
- Privéberichten

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.