Pas op!! Ze zijn er weer, de valse e-mails van de 'Rabobank'.

  • 8 januari 2019
  • 3 Reacties
  • 522x Bekeken

Reputatie 7
Badge +19
Let op: krijgt u dergelijke mail, deze is niet van uw bank! Meld dit dan ook meteen op:

Valse-email@rabobank.nl

De oplettende kijker ziet veel schrijffouten en het is natuurlijk ongehoord dat dergelijke oplichters zulke mail sturen om het misbruik te stoppen... Klik dus niet op de link in de mail, en bel je bank als je ook maar de minste twijfel hebt!!


"Geachte heer/mevrouw

Als klant wilt u duidelijk en tijdig geinformeerd worden over verandering van onze producten en diensten. Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Uit de administratie blijkt dat u nog gebruikt maakt van een verouderd model van de Wereldpas. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om mee te doen aan ons recyleprogramma. Zo kunt u geheel kosteloos het vernieuwde model van de wereldpas aanvragen.

Introductie nieuwe Rabobank betaalpas

Rabobank wilt u graag de nieuwe betaalpas introduceren. Wij hebben de laatste tijd veel last van storingen en misbruik van betaalpassen. Om dit te stoppen hebben wij een nieuwe omgeving ontwikkeld die hier tegen gewapend is. Uw Rabo internetbankieren en betaalpas vallen ook onder de nieuwe beveiligde omgeving die wij hebben ontwikkeld.

Met onderstaande link opent u Internetbankieren en kunt u uw betaalpas aanvragen. Uw betaalpas wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd bij uw huisadres.

Uw vervangende pas aanvragen:

Let op: Na woensdag 16 Januari 2019 kunt geen gebruik maken van uw oude betaalpas. Indien u vanaf de genoemde datum nog steeds niet bent overgestapy wordt ook uw Rabo Internetbankieren gebklokkeerd

Met vriendelijke groet,
Richard Verbeek
Directeur Particulieren en Private Banking
Rabobank N.V."

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

3 Reacties

Reputatie 6
Badge +19
Dank voor de vermelding Willem! Graag even de link onschadelijk maken of tussen [code ] en [/code ] zetten 😉
Reputatie 7
Badge +19
Zag het @AlexHelpt

reeds gewijzigd.
Reputatie 7
Bedankt voor deze info !

Ik heb een app geïnstalleerd die me elke keer aangeeft als er weer valse mailtjes in omloop zijn: In de Opgelicht?!-app vind je een overzicht van de meest actuele waarschuwingen op het gebied van oplichting en bedrog.

Door je te abonneren op één of meerdere categorieën binnen de app, krijg je direct een melding zodra wij een voor jou relevante alert plaatsen. Je kunt je ook aanmelden voor waarschuwingen over jouw financiële instellingen, zoals bijvoorbeeld je bank of creditcardmaatschappij. Hierdoor ben je als eerste gewaarschuwd en voorkom je dat je opgelicht wordt.

Voor de link om deze te downloaden, zie hier: https://opgelicht.avrotros.nl/over/opgelicht-app/