Vraag

Netflix gebruik - Nederland en wereldwijd


Goedemorgen!,

Ik doe samen met een studiegenoot voor onze opleiding M Leraar Aardrijkskunde een onderzoek naar Netflix-gebruik in Nederland en wereldwijd. Wij willen graag in kaart brengen hoelang de gemiddelde Nederlander (en alle Nederlanders samen) op Netflix zitten. We hebben al contact gelegd met Netflix, maar zij konden ons die gegevens niet geven en verwezen ons door naar de providers. Vandaar dat ik hier onze vraag neerleg. Is er iemand die ons kan helpen? Een antwoord zou mooi zijn, maar we worden ook graag geholpen om het antwoord te vinden. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Mariëlle & Angelo

3 Reacties

Reputatie 7
Hoi @Groenendaal
Welkom op de klanten helpt klanten Community van Ziggo.

Dit is een community waar klanten elkaar helpen met problemen binnen Ziggo. Dit soort vragen kan je beter via de website aankaarten. Gebruik daar dit formulier voor: https://www.ziggo.nl/klantenservice/abonnement/contact/formulier/

Bij Ziggo zal, als ze daar behoefte aan hebben, dan iemand contact met je opnemen. Via de Community is dit niet te regelen. Succes in ieder geval en veel plezier met jullie onderzoek.
Reputatie 7
Hey @Groenendaal. Welkom!

Dit zijn helaas geen gegevens waar ik persoonlijk inzicht in heb. En als dit al wel bijgehouden zou worden, zijn dit geen dingen die zomaar gedeeld kunnen worden. Ik ben dus bang dat ik je hier ook niet in kan helpen 😞.

Heel veel succes met jullie onderzoek en met de opleiding!
Reputatie 6
Hoi @Groenendaal De officieuze Netflix Nederland website houdt elk jaar Het Grote Netflix-Nederland Onderzoek misschien kunnen zij iets voor jullie betekenen:

https://www.netflix-nederland.nl/resultaten-grote-netflix-nederland-onderzoek/

Netflix geeft elk jaar ook cijfers vrij op files.shareholder.com, onderstaande van 2017 dus in januari ff in de gaten houden:

http://files.shareholder.com/downloads/NFLX/3691159893x0x924415/A5ACACF9-9C17-44E6-B74A-628CE049C1B0/Q416ShareholderLetter.pdf

Onderzoeksbureau Telecompaper publiceert ook vaak cijfers over gebruik Netflix

Reageer