Beantwoord

Videoland foutmeldingen

  • 19 juli 2017
  • 320 reacties
  • 66996 keer bekeken


Toon eerste bericht

320 Reacties

Reputatie 2
Badge +1
Heb je mijn nummer die heb ik naar jou gedaan
Reputatie 7
Hi @Maartenzeevat

Ik heb je net gebeld en we hebben samen de koppeling tussen je internetmodem en Mediabox XL verwijderd. Ik ben erg benieuwd hoe je ervaring nu is.
Hoi Volker, programma heet helemaal het einde.
Dank je wel.
Groet,
Ronald
Voor alle nieuwkomers op de Ziggo Community: Welkom!

VL01 is een algemene foutmelding en erg lastig om de exacte oorzaak vast te stellen. Krijg je deze foutmelding, test dan ook Videoland via de website of smartphone. Op deze pagina van Videoland vind je alle mogelijkheden om te kijken.

  • Werkt de film of serie via de website/smartphone etc niet; dan ligt de (vermoedelijke) oorzaak bij Videoland.
  • Werk het wel, noteer de film of serie (seizoen en aflevering) die bij jou niet start hieronder. Dan kunnen we dat voor je testen. Vergeet niet de exacte momenten van uitval mee te geven, dan weten wij ook waar we op moeten letten.


@Maartenzeevat
De Videoland app op de Mediabox XL kan problemen geven als er een router bekabeld is verbonden. Kun je de router loskoppelen, de Mediabox XL herstarten en nagaan of de de foutmelding dan nog voorkomt?

@Ronald74
Ik begrijp wat je bedoelt. Foutcode VL01 is een algemene foutmelding en daarom lastig om op te lossen. Het programma 'Einde van de Wereld' kan ik niet vinden in het aanbod van Videoland. Kun je uitleggen welke stappen je neemt om de aflevering te starten?

@Patrickmolenaar
De gebruikers hierboven heb ik al enkele tips gegeven. Dit is ook voor jou van toepassing, daarom de vraag: "Heb jij de Mediabox XL opgenomen in je thuisnetwerk of een router aangesloten?".

@Nessie
Welk seizoen/afleveing van GTST en Bold and the Beautiful geeft problemen? Dan kijk ik hier of ze werken.
Reputatie 2
Badge +1
Hij heeft mij gebeld .maar krijg nog steeds foutmelding vl01 mijn hebben we samen op nieuws staintaleert en ik dacht. Geen foutmelding maar neer hoor ik krijg wel een foutmelding en ik word weer eruit gegooid bij Kees en co na 3 aflevering
***niet relevante tekst verwijderd***
@Maartenzeevat de foutcode vl01 komt door, in andere topics, gemelde storing bij Videoland.
Reputatie 2
Badge +1
Hoi Folkert Ziggo

Het is goed maar krijg nog een een foutmelding vl01 en ik keek gisteren naar Kees en co naar 3 aflevering wert ja er uit gegooid moest weer op nieuwe doen. Gr Maarten wil je mij. Weer ff bellen in v m de videoland
Reputatie 2
Badge +1
Hi @Maartenzeevat

Ik heb je net gebeld en we hebben samen de koppeling tussen je internetmodem en Mediabox XL verwijderd. Ik ben erg benieuwd hoe je ervaring nu is.Wil je mij weer ff bellen
Krijg nog foutmelding en ik eruit. Gegooid bij Kees en co
Reputatie 7
@Maartenzeevat

Je schrijft dat je een VL01 melding kreeg. Met welke serie (seizoen en aflevering) kreeg je deze melding?

We hebben het er gisteren niet concreet over gehad, maar kies je zelf steeds een nieuwe aflevering van Kees en Co of gebeurt dat automatisch? Ik ben op dit moment aan het testen wat hier gebeurd.
Reputatie 2
Badge +1
Hi @Maartenzeevat

Ik heb je net gebeld en we hebben samen de koppeling tussen je internetmodem en Mediabox XL verwijderd. Ik ben erg benieuwd hoe je ervaring nu is.Kan je mij bellen hij doet het niet

Help me net Ziggo gebeld. Die zei tegen mij wachten op de update van de box en kijk verder op de smart tv dat krijg ik te horen bel me alsjeblieft
Reputatie 2
Badge +1
@Maartenzeevat

Je schrijft dat je een VL01 melding kreeg. Met welke serie (seizoen en aflevering) kreeg je deze melding?

We hebben het er gisteren niet concreet over gehad, maar kies je zelf steeds een nieuwe aflevering van Kees en Co of gebeurt dat automatisch? Ik ben op dit moment aan het testen wat hier gebeurd.

het gaat automatch die aflevering


maar de tv zenders op de vudoland geef vaak een fout melding de bold geeft halve wege een foutmeding kan je mij niet bellen dat gaat makkelijk

gr maarten
Reputatie 7
Ik zie het! Nieuwe afleveringen starten automatisch. Ik heb nu al meerdere afleveringen van Kees en Co gezien zonder vastlopers. Op dit moment lukt het mij niet om je te bellen. De Community is er zodat we jou samen kunnen helpen met wat je ervaart.

Wil je echt graag gebeld worden, stuur mij dan een privébericht. Dan bel ik je wanneer ik de mogelijkheid heb.
Reputatie 2
Badge +1
@Maartenzeevat

Je schrijft dat je een VL01 melding kreeg. Met welke serie (seizoen en aflevering) kreeg je deze melding?

We hebben het er gisteren niet concreet over gehad, maar kies je zelf steeds een nieuwe aflevering van Kees en Co of gebeurt dat


automatisch? Ik ben op dit moment aan het testen wat hier gebeurd.Ik kijk naar Temptation islansd gelijk foutmelding en dan weer op nieuwe proberen. En dan halve weg weer foutmelding vl01
Reputatie 2
Badge +1
Hlvedeweg weer een foutmelding pemtation isalnd alle 2 de aflevering van seizoen 3
Reputatie 2
Badge +1
Nu krijg ik altijd vl01 overal
Ik kreeg vandaag bij de voice of holland ena laatste aflevering ineens foutmelding VLO 01, daarna bij temptation island na aar minuten kijken aflevering 1 seizoen 3 en nu ook bij kennis quiz weet ik veel na paar minuten en zelfs bij GTST (die we normaal goed konden kijken)

Mediabox horizon al meerdere uit gezegt wat stond aangegeven als melding maar helpt niks

Voorheen werkte videoland altijd wel redelijk, af en toe wel problemen met opstarten wat hij soms niet deed
Krijgt steeds vaker vl01 code.
Nu ook bij temptation island.
Ligt de fout nu bij ziggo of Videoland? Hoe kan dit worden opgelost?
Groet Ronald
Hallo,

Hier ook bij elke aflevering van gtst vooruitkijken vl01 storing. Naar mijn idee ligt dit echt aan de horizonbox want via de tablet kan ik wel gewoon kijken.
Wat kan ik hier aan doen want na een week begint het toch vervelend te worden

Mvg luanne
Reputatie 2
Badge +1
Krijg steeds meer problemen foutmelding
Wij kunnen ook op tablet en tel kijken maar niet op tv met horizon box. Begint erg vervelend te worden. :-(
Zien graag zsm een oplossing.
Groet Ronald
Wat een ellende zeg, de laatste week krijg ik opeens ook die meldingen met code V01.
Het valt me op dat het enkel is als je series vooruit wilt kijken zoals The Bold and the Beautyful aflevering 7717 en nu vandaag ook Temptation Island aflevering 3.01 (22 seconden) al.
Alle tips die in dit topic genoemd zijn heb ik geprobeerd meerdere keren deze week maar het werkt niet.
Op de smartphone en pc zijn er geen problemen, dus mijn conclusie is dan ook dat dit aan Ziggo moet liggen en niet aan Videoland.
Ondertussen betaal ik wel abonnementskosten voor iets waar ik niks aan heb. Hoe en wanneer gaat Ziggo dit probleem oplossen?
Reputatie 7
Helaas krijgen we steeds meer meldingen wat betreft VL01. In eerste instantie leek het vooral te gaan om The Voice of Holland maar er druppelen steeds meer verschillende voorbeelden door. Het heeft dus waarschijnlijk geen zin om thuis allerlei testen uit te voeren om dit op te lossen. Om concreet te onderzoeken hebben we ook concrete voorbeelden nodig.

Dus als je de VL01 tegenkomt horen we graag van je om welk programma het gaat. Mochten we dan meer persoonlijke info van je nodig zijn, vragen we dat via een privébericht. Alvast bedankt voor jullie moeite.

Heb je ook last van de VL01 dan kun je alleen de content van Videoland bekijken via: https://www.videoland.com Dat is zeker niet ideaal maar slechts een alternatief totdat het is opgelost.
Reputatie 2
Badge +1
Ik heb overal de foutmelding vl01 echt overal de Bold en tramstation island en ook bij GTST halverwege

Wanneer word dit op Gr lost beetje moe wan. Gr Maarten
Ik krijg hem iedere keer sinds een paar dagen als ik de BB afl. 7716 wil kijken, bij 1.40 ongeveer. Herstart van de box verschillende keren geprobeerd maar heeft geen effect.
Hi Sander,

krijg het oa bij laatste aflevering van 'helemaal het einde' na een paar minuten.
Bij temptation island seizoen 3 afl 1 al meteen foutcode.

groet,
Ronald

Reageer