Nu nog meer nieuwe topseries in januari, alleen bij Ziggo - Spannend!

  • 13 december 2018
  • 2 Reacties
  • 788x Bekeken

Reputatie 7
Vanaf januari 2019 zijn er weer gloedjenieuwe series te bekijken, exclusief bij Ziggo. 'True Detective' start met seizoen 3, terwijl 'Strike Back' aan het 6de seizoen begint. De Spaanse serie 'The Pier' is zelfs helemaal nieuw! #ziggo #moviesandseries

Van de maker van de succesvolle serie La Casa de Papel lanceert Ziggo op 21 januari het eerste seizoen van de gloednieuwe Spaanse serie The Pier (2019) met Álvaro Morte (‘El Profesor’ uit La Casa de Papel). Deze zinderende serie gaat over de architecte Alexandra die een telefoontje krijgt van de politie dat het lichaam van haar man Oscar is gevonden op een pier in Albufeira, iets buiten Valencia. Zelfmoord of moord? Tijdens het onderzoek blijkt hij een dubbelleven te hebben geleid.

Voor de fans van True Detective, seizoen 3 van dit bekroonde HBO-drama start op 14 januari gelijk met twee afleveringen. Het nieuwe seizoen draait om een macabere kindermoordzaak in Arkansas. Mahershala Ali schittert als Wayne Hays, een gepensioneerde rechercheur.

De HBO-actieserie Strike Back komt terug met een gloednieuw zesde seizoen vanaf 26 januari. Het team Elite-agenten staat klaar om het wereldwijde terrorisme te bestrijden. Uitgerust met de nieuwste technologie staan ze klaar om verschillende high risk missies uit te voeren.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

2 Reacties

Reputatie 3
Badge +4
Als ik bij IMDB.COM kijk lijkt het er op dat Strike Back serie 6 in werkelijkheid al serie 7 is. Of ik moet me wel heel erg vergissen.
Reputatie 1
Badge +1
Hmmz, zal deze eens toevoegen aan mijn lijstje!