Geen tijd te verliezen! Laatste kans films Ziggo On Demand

  • 30 maart 2018
  • 22 Reacties
  • 14939x Bekeken

Reputatie 7

Laatste kans! Aan alles komt een eind, maar natuurlijk niet zonder heads-up. We houden je hier op de hoogte van aflopende films op Movies en Series (XL). Handig, want zo weet je precies hoe lang je nog hebt om die ene titel op je 'to watch list' af te strepen.  Of bekijk je favoriete film nogmaals voor het te laat is.

We houden deze lijst up-to-date, zodat je altijd de laatste stand van zaken weet.

Ben je benieuwd van welke series we afscheid gaan nemen? Dat check je hier!
 

Beschikbaar tot 31 januari 2020

Wish Upon
Bad Teacher
Miracles from Heaven


Beschikbaar tot 6 februari 2020
Bibi & Tina: De Film
The Baytown Outlaws
Life on the Line
Nothing But The Truth

Beschikbaar tot 14 februari
Powerpuff Girls: De laatste Donnyhoorn
Tijd voor Avontuur: Kom maar mee
The Edge of Seventeen
De Raket

Beschikbaar tot 28 februari 2020
Het Geheim van Sophia
Creed
Poltergeist


Waar bekijk ik zelf de deadline in het on demand menu? 

  • In de map ‘Laatste Kans’ in het Movies & Series on demand menu
  • Op je mediabox zie je de deadline bij de informatie van een film of serie


Gerelateerde onderwerpen:

Movies & Series L. Hoe zit dat nou precies?
Ziggo GO in de EU
Laatste Kans! Series On Demand

 

*laatst aangepast op 22-01-2020*


22 Reacties

Reputatie 1
Badge
Ik kijk af en toe eens naar het aanbod maar er zit in de jaren dat het bestaat nog nooit iets bij wat ik zou willen zien. Waardeloos. Misschien Ziggo opzeggen en volledig naar Netflix...
Reputatie 7
Hey @tne7laa. Zonde dat er niets beschikbaar is wat je leuk vindt om naar te kijken. Terwijl er toch duizenden titels te zien zijn! Mag ik vragen waar je wel graag naar kijkt? 🙂
Ik zat gisterenavond de serie "Midnight, Texas" te kijken. De pilot gekeken, bleek leuke serie dus ik wilde aflevering 2 kijken. Maar het was 00u en het seizoen was foetsie. Dit seizoen bleek beschikbaar tot 31-12. Uiteraard balen, aangezien seizoen 2 bezig is op Spike. Wat het nog vreemder maakt om dan het eerste seizoen te verwijderen. Kan dit seizoen aub weer beschikbaar worden? Vg Chantal
Ik neem aan dat er weer nieuwe films en series bijkomen. Ik kijk graag naar Franse films, of Franse series. Is het mogelijk om Franse films en Franse series toe te voegen.
Het geen wat aangeboden wordt via movies&series valt in het niets bij wat het in het begin was. Het hbo gedeelte is al flink uitgekleed. Het is dat ik het nu gratis heb ivm mobiel abbo, maar mis er niks aan. Een beetje echte films kom je er niet tegen. Erg jammer dat het zo achter uit gegaan is. Wellicht een optie om afspraken te maken met bv Videoland? Dan heb je ook meer NL series die het kijken waard zijn.
Reputatie 7
Badge +1

Vreemd, ik lees nu al geruime tijd wat er allemaal weg gaat. Series, films en zelfs kanalen. Maar ik lees nooit iets wat ER BIJ komt?

Reputatie 5
Badge +6

Zenders komen er al jaren niet meer bij geloof ik of het zijn zulke niks zeggende kanalen dat ik ze vergeten ben :smile:

Er verdwijnen weer pakketten maar de prijzen blijven wel even hoog. Dat is wel raar zeg. Doe daar ook wat aan ziggo!!!

Reputatie 7

@Peppes . Klopt! Dit betekent overigens niet dat er niets bij komt, hoor 😉. Er is alleen gekozen om dit niet (via de Community) te communiceren helaas. Op deze pagina vind je het aanbod 🙂

@Arnold1310 , het gaat hier niet om zenders ^^ . 

@Tahtah . Wat voor pakketten bedoel je? 

Reputatie 5
Badge +6

Maar het klopt wel wat ik schreef @Lycke Ziggo:wink: . Sorry als mijn reactie offtopic is/was, zoja dan mag je m verwijderen hoor eventueel.

 

Is er ook een lijst met films die jullie toevoegen?

Reputatie 7

Klopt niet helemaal, @Arnold1310 . Er komen wel af en toe zenders bij (check dit) . Maar goed, het kan natuurlijk inderdaad zo zijn dat deze zenders voor jou geen toegevoerde waarde hebben. 

Helaas delen wij geen lijst met films die worden toegevoegd. Ik zou dit persoonlijk graag wel doen, maar helaas is er momenteel door Ziggo voor gekozen dit niet te delen. Je kunt op deze pagina het aanbod in de gaten houden 🙂

Reputatie 7
Badge +1

Klopt niet helemaal, @Arnold1310 . Er komen wel af en toe zenders bij (check dit) . Maar goed, het kan natuurlijk inderdaad zo zijn dat deze zenders voor jou geen toegevoerde waarde hebben. 

Helaas delen wij geen lijst met films die worden toegevoegd. Ik zou dit persoonlijk graag wel doen, maar helaas is er momenteel door Ziggo voor gekozen dit niet te delen. Je kunt op deze pagina het aanbod in de gaten houden 🙂

 

 

Hmmm…..ok...de afgelopen jaren betaalde ik voor o.a. TMC, MGM, en BBC4. De eerste 2 waren filmkanalen. Niets voor terug gekomen. BBC4 weg, niets voor terug gekomen.
Maar ipv dat mijn abbo geld naar beneden ging werd hij verhoogd.
Snap ik het niet helemaal goed?

Reputatie 5
Badge +6

We hebben sinds 2 december Tommy TV er bij @Peppes  :joy::rofl:

 

Reputatie 7

Niet dat ik de discussie wil ontwijken, maar laten we in dit topic niet verder ingaan op zenders, oké? Dit topic gaat over de On Demand films die verdwijnen 😉.  Maak voor een andere discussie anders even een nieuw topic aan ^^. 

Reputatie 6
Badge +8

...Er is alleen gekozen om dit niet (via de Community) te communiceren helaas...


Dat is toch vreemd. Ziggo is een commerciële onderneming en zal iedere mogelijkheid benutten om positieve reclame te maken, om zo klanten aan te trekken.

Dat Ziggo van het ‘toevoegen’ geen reclame maakt, kan maar één ding betekenen. Namelijk dat het niet in Ziggo’s voordeel is om dit bekend te maken. Vrij vertaalt zou je dat zo kunnen zeggen: psssst niet vertellen, dat is geen reclame voor ons. En dat kan voor de klant maar één ding betekenen: hier wordt de klant niet beter van.

Ik was jaren ( al sinds @Home ) een tevreden Ziggo klant. Echter, sinds enige tijd merk ik dat Ziggo allerlei opties/services/zenders weghaalt of versobert. Ziggo lijkt de laatste jaren te veranderd in een commercieel bedrijf, waarbij niet de klant én, maar alleen de euro hoog in het vaandel staat.

Reputatie 7

Ik snap je gevoel, @Pasi . Maar hou er wel rekening mee dat deze lijst eerder (voor zover ik weet) ook niet hier bekend gemaakt werd. Dus het is niet een verandering in dit geval 🙂. En nogmaals; het is niet zo dat er niet wordt gecommuniceerd over nieuwe titels. Alleen wordt een lijst hier op de Community niet op die manier bijgehouden 🙂

Reputatie 1
Badge +3

Dit is al jaren zo. Ziggo is eigenlijk nu unity media. Met andere woorden ze zouden dus veel meer duitse zenders moeten hebben. Helaas doen ze daar ook niet aan.  Maar in Duitsland zijn meer zenders.. En de prijs is flink lager.

 

Reputatie 5
Badge +3

Best raar dat er heel veel HBO content verdwijnt op 31 december. Dit lijkt me niets met een rechtenkwestie (geld) te maken hebben aangezien Ziggo gewoon alle originele HBO content heeft en niet apart voor elke HBO-film of docu hoeft te betalen. Wat is hier de reden voor?

Reputatie 7

Exacte redenen heb ik helaas niet. Dit is niet iets waarover ik word geïnformeerd. 

Volgens mij hebben wij ook met HBO alsnog rechtenkwesties, overigens. De serie “my brilliant friend” is een HBO serie, maar werd op NPO uitgezonden en niet beschikbaar via Ziggo Movies en Series (X)L, bijvoorbeeld. 

Reputatie 5
Badge +3

My Brilliant Friend werd op HBO uitgezonden maar was een co-productie met de RAI (een zelfde verhaal als His Dark Materials). Het is logisch dat de rechten dan anders liggen. De HBO content die nu verdwijnt is puur en alleen gemaakt voor HBO dus die zou in principe altijd in de handen van Ziggo moeten blijven. Tenzij dit een teken aan de wand is dat HBO Max naar Nederland gaat komen en Ziggo alle content binnen aanzienlijke tijd kwijt is... 

Reputatie 7

Daarover heb ik niets gehoord/gelezen. Dus geen idee!

Wat overigens wel soms is, is dat de nieuwe periode “rechten” langer op zich laten wachten. Het kan dus zijn dat (HBO)titels die hier staan, niet verdwijnen maar momenteel nog wel op een einddatum staan, in afwachting van verlenging. 

Zo heeft er vorig jaar 2 maanden in onze gegevens gestaan dat Game of Thrones zou verdwijnen. Ik wist in dit geval wel zeker dat dat niet het geval was, dus heb ik die titel niet meegenomen in deze topics (de serieversie, dan). Onnodig onrust wilde ik voorkomen. Ik heb helaas enkel een “redelijk algemeen” bestand waar ik de einddata uit haal en elke titel checken/bijhouden gaat te veel werk zijn. 

Reputatie 7

My Brilliant Friend werd op HBO uitgezonden maar was een co-productie met de RAI (een zelfde verhaal als His Dark Materials). 

 

Grappig trouwens, dit wist ik niet 🙂. Ik ben blij dat we His Dark Materials wel aanbieden! 

Reageer