Monthly Highlights: januari


Reputatie 7
#LekkerBezig award
Het is inmiddels alweer februari. Natuurlijk zit iedereen met smart te wachten op wie we dit keer in het zonnetje gaan zetten. Wie is er in januari #LekkerBezig geweest?
De #LekkerBezig award gaat naar: @hanh! Hanh is in de maand januari lekker actief geweest, geeft waar hij kan zoveel mogelijk uitleg en onderbouwt zijn stellingen zeer nauwkeurig. Hier worden we heel erg vrolijk van! Dus hanh, je kan binnenkort de pakketbezorger aan je deur verwachten met het #LekkerBezig pakket!

Vind jij nou ook dat iemand #LekkerBezig is in een topic? Help ons mee! Quote deze persoon dan met de hashtag #LekkerBezig. En wie weet wordt diegene volgende maand wel verrast met de #LekkerBezig award.

Topics #top 3
  • Het Videoland topic Dankzij de inspanningen van onze Communityleden hebben we snel specifieke voorbeelden verzameld om samen met Videoland alles weer zo snel mogelijk werkend te krijgen. We doen ons best.

De nieuwe Mods
We zijn erg blij dat ons Community Team in januari is uitgebreid met maar liefst 5 nieuwe toppers. Uiteraard hebben ze allemaal een korte bio geschreven. Nieuwsgierig?Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

4 Reacties

Reputatie 7
Laat ik dan de eerste zijn om je te feliciteren !!
Geweldig hoor... Daar moet op gedronken worden en natuurlijk een lekker taartje.
Mooi begin voor 2018 🤣 😂

En natuurlijk welkom aan @Mark Ziggo, @Folkert Ziggo, @Anne H Ziggo, @Michael Ziggo & @Lycke Ziggo. Ook voor jullie een lekker Ziggo Taart Puntje ( zal maar niet in het echt opsturen 🤣 😂 )

Reputatie 7
Dank voor het warme welkom @EnergieBoy! Hier is altijd ruimte voor een fijn stuk taart 😉

@hanh gefeliciteerd met de #LekkerBezig award!
Reputatie 7
Badge +11
Alle nieuwe Moderators Welkom op de Community.

@hanh

Reputatie 7
Badge +31