Wanneer ik een opname op de Next doorspoel valt het geluid soms weg, wie herkent dit?

  • 17 juni 2019
  • 3 reacties
  • 151 keer bekeken

Reputatie 2
Hier ook een probleem met afspelen. Bij opgenomen programma daarna afspelen vanaf begin gaat het goed, maar als je dan doorspoelt, dan valt regelmatig het geluid weg.
@Ziggo Community is dit een bekend probleem

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

3 Reacties

Reputatie 7
@gielrob Op deze manier is een opname terug kijken geen pretje kan ik me voorstellen! Ik heb je reactie vanuit een ander topic omgebouwd naar dit nieuwe topic. Ik heb ook in de lijst met issues gekeken. Het gaat (nog) niet om een bij ons bekende storing.

Van jou (maar ook anderen iedereen die hetzelfde probleem ervaren) ontvang ik in dit topic graag de volgende informatie:
  • Bij welke opnamen valt na doorspoelen het geluid weg? Ik zou graag een aantal voorbeelden ontvangen met zender, tijdstip en naam van de uitzending.
  • Gaat het bij hetzelfde item een volgende keer wel goed wanneer je het opnieuw afspeelt en doorspoelt?
Reputatie 2
Het is een opname van woensdag 12 juni. Rtl4 programma wat mijn vrouw kijkt obese opgenomen om 20.30 uur.

Als je verder kijkt krijg je melding 2217. Dan maar vanaf het begin. Maar waar ze was gebleven doorspoelen. Dan na enige tijd groot het geluid soms weg. Later steeds meer. Soms een vastloper. Fran maar weer uitzetten.


Nog niet bij andere programma's tegengekomen. Zodra ik die info heb meld ikk het
Reputatie 7
Het lijkt erop dat er meer mis is met die opnamen (in onze systemen!) dan alleen geluid wat wegvalt. Dezelfde opname zorgt immers voor vastlopers en meer. De kans is groot dat het om een incident gaat. Op 12 juni zijn er meerdere opnamen in onze systemen mislukt door een technisch probleem, dat is bij ons bekend en er zijn maatregelen genomen. Een verkeerd opgenomen item is niet te herstellen, het moment om op te nemen is immers voorbij.

Mocht je dit regelmatig tegenkomen dan is er wel meer aan de hand! Ik laat het topic open om voorbeelden te verzamelen.