Beantwoord

Waar vind ik mijn opnamen op Media Next

  • 21 mei 2019
  • 6 reacties
  • 3374 keer bekeken

Badge
Ik heb meerdere programma's opgenomen op de Media Next. Onder 'bewaard" zie ik maar 4 opnamen staan. Via spraakopdracht (opdracht ) vindt ik deze wel. Via de opdracht zoeken (vergrootglas) in hoofdmenu vindt ie niets. Is er een snellere manier om bij de opnamen te komen? bij de oude mediabox kon je de lijst opnamen snel via een knop benaderen. zie ik iets over het hoofd?
icon

Best beantwoord door Danny3112 21 mei 2019, 20:40

ben er achter. de gele streep onder 'bewaard" moet staan gevolgd door Ok. Dan kom ik in de lijst van opnamen en geplande opnamen. bedank voor de reacties.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 4
Badge +8
Op het huisje drukken (van je next afstandsbediening) en dan naar opnames

Als je dan een serie hebt opgenomen, kan je daar op drukken en zie je alle afleveringen.
Reputatie 7
Badge +27
Haal de box eens even van de stroom (stekker eruit), is het daarna beter?
Badge
ik zie bij het huisje alleen de opties loepje/ TV&Replay/ Movies&Series/ Bewaard/ TV Aps/ tandwiel. Onder bewaard staat wel het submenu "Je opnames" maar deze toont maar 2 opnamen en dus niet de gehele lijst.

Stekker eruit helpt niets.
Reputatie 7
Kijk eens in de Ziggo Go App dan bij bewaard, zie je daar meer opname's staan.

Soms werkt dit wel.
Reputatie 1
Badge
Kijk eens onder bewaard en dan bij verder kijken. Hier heb ik ook opnames terug gevonden. Wat mij ook is opgevallen dat de opnames bij het afspelen al een stukje in het programma begint. Ik kan het wel handmatig terug spoelen. Wellicht dat dit ook de oorzaak is .
Badge
ben er achter. de gele streep onder 'bewaard" moet staan gevolgd door Ok. Dan kom ik in de lijst van opnamen en geplande opnamen. bedank voor de reacties.