Beantwoord

Voice control commando " x minuten vooruit of achteruit" werkt niet meer na recente update

  • 10 juli 2019
  • 6 reacties
  • 287 keer bekeken

Reputatie 3
Badge
  • Gedreven Liefhebber
  • 28 reacties
Voice controle werkte perfect met opdracht `spoel x min vooruit of achteruit`.
Vlak na de meest recente update, werkt dit zo goed als niet meer.
Af en toe nog eens, maar meestal flipt alles plots naar het gewone beeldscherm en ben je zelfs uit je eigen opname hierdoor.

Lijkt door de update te komen.
Niemand anders ervaart dit? Hoe krijg ik dat weer goed a.u.b.?

Dank,
Annie
icon

Best beantwoord door Flitskikker 10 juli 2019, 14:58

Probeer het eens met 'Ga 8 minuten vooruit'.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 7
Badge +4
Probeer het eens met 'Ga 8 minuten vooruit'.
Werkt deze opdracht wel? Skip xx minuten
Reputatie 3
Badge
Hallo Bert,

Dank voor je meedenken.

Dat heb ik niet meer geprobeerd, want net na de vorige update, werkte de opdracht met "skip" net niet meer en werd me geadviseerd "spoel x min terug" te gebruiken wat toen prima werkte.

Ik ga het zo even proberen en meld me weer!
Reputatie 3
Badge
Hallo,

Daarnet met skip geprobeerd, maar werkt niet. Gaat dan met een bepaalde wisselende snelheid vooruitspoelen (2x of 6x).

Tien keer geprobeerd met " vooruit en achteruit spoelen" en natuurlijk ging het nu goed...
Ga het nog maar een tijdje aankijken. Gebeurt het toch weer, meld ik me terug hier.

Groetjes,
Annie
Reputatie 3
Badge
Probeer het eens met 'Ga 8 minuten vooruit'.

Zal dat ook eens proberen, mocht het weer niet meer werken met "vooruit spoelen".
Tijdens mijn 10 keer testen daarnet ging het natuurlijk net alle tien keer goed.

Bedankt voor je tip,
Annie
Reputatie 3
Badge
Probeer het eens met 'Ga 8 minuten vooruit'.

Daarnet geprobeerd en werkt inderdaad ook.
De andere ook tot hiertoe, vreemd deed het meer niet dan wel eerder, maar we kijken het aan of het goed blijft. Vond zo te zien geen anderen die hetzelfde melden op dit forum dus misschien is het toch opgelost of zo...