Vraag

Settings Media Next foessie

  • 4 september 2019
  • 2 Reacties
  • 100x Bekeken

Hier al eerder melding van gemaakt maar er lijkt niets aan gedaan te worden? Settings van regelen volume (zou via mijn Denon moeten lopen) raakt ie iedere x kwijt, zelfs als ie bij het aanzetten goed staat is ie na verloop van tijd dit weer kwijt en krijg je melding op scherm.
Ook geplande opnames moet ik vrijwel iedere x weer opnieuw activeren.
Beide ervaar ik als zeer hinderlijk en hoop dat er op korte termijn een oplossing komt, dit speelt nu al sinds de laatste software-update van 25 juli !

2 Reacties

Reputatie 7
Hey @Dr.Dutch . Dit klinkt niet goed. Dergelijke instellingen moeten natuurlijk gewoon blijven staan.
Op welke manier is je mediabox met de Denon en TV verbonden? Heb je de koppeling automatisch laten doen, en/of ook nog handmatig via het menu?
Wat is de energiestand in stand-by van je mediabox? En zet je de mediabox ook wel eens uit met de schakelaar/stroomloos?
En kan je me vertellen of je mediabox bekabeld of draadloos is verbonden met het internet?

We horen graag van je!
Hoi,

tot voor de update had ik van deze dingen geen last en nu vraag je mij naar mijn instellingen met het idee dat er bij mij iets verkeerd staat? Nee dus, want t heeft perfect gewerkt en ik heb er niets aan veranderd 😉 Sinds gisteren was ie ook opeens profiel kwijt.

Die koppelingen kan ik nu diverse malen op 1 avond doen.. iedere x springt ie terug naar de tv ipv van Denon. Als dat nog lang zo blijft komt die box retour en hou ik t voor gezien.
Meidbox is bekabeld aangesloten en zoals eerder aangegeven.. ik heb er niets aan veranderd! Mediabox gaat iedere nacht van stroom af, 1 schakelaar schakelt tv, receiver en box uit.
Energiestaand staat op default, niets aan gewijzigd.

Reageer