Screensaver(s)?

  • 21 mei 2019
  • 2 Reacties
  • 141x Bekeken

  • Gedreven Ontdekker
  • 8 reacties
De oranje cirkels van de screensaver (radio app) storen mij; hebben anderen dit ook? Bij het luisteren van de radio kijk je toch niet naar de TV.
De optie om te kiezen is misschien een idee / meerdere screensavers / dimmed (kodi) ?

2 Reacties

Reputatie 7
Badge +24
Waarom storen de cirkels in de app je, want hier heb ik het ook als de radio lang aan staat.

Nu is het standaard als de radio speelt er 1 screensaver af, maar er zal in de toekomst zekers wel meer opties bij komen, daar hebben we de gebruiker voor die in de community hun feedback geven en waar Ziggo weer wat aan kan doen.

Geef het even de tijd. Komt goed.
Top.

Wat me stoort, is dat wanneer je radio luistert, de TV toch branduren maakt, en dus ook meer verbruikt. Stel je doet dit een paar uur per dag, tikt dit mooi aan en is de TV eerder op (zonde).

Mijn woonkamer TV (Samsung) heeft hier gelukkig een functie voor (alleen geluid, geen beeld). Het zou misschien een uitkomst zijn, als de nieuwe Mediabox dit zelf zou kunnen en/of dmv een melding: "Je gaat nu radio luisteren; druk 2x op OK om het beeld weer aan te zetten" (ik noem maar wat..) Of de optie om te zelf kiezen.

Het zappen tussen stations tijdens het luisteren, mis ik ook. Gewoon even met P+ / P-. Ook is het jammer dat wanneer je weer naar het menu gaat tijdens het gebruik van de radio-app, de box weer op TV kijken springt. Waarschijnlijk is dit moeilijk te fixen, aangezien de radio nu een app is ipv losse zenders zoals voorheen.

Mocht ik bestaande topics gemist hebben hierover, excuses voor het ongemak. Voor de rest is ie top; hier gaan we de klant blij mee maken.

Groet,
Een mede FUT-tester.

Reageer