Radio op de Next: welke screensaver kies jij? Beslis mee!

  • 24 januari 2020
  • 156 reacties
  • 16928 keer bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

156 Reacties

Reputatie 2

Mooier zou het zijn de programma info van de zender weer te geven, zoals b.v welk nummer wordt er gedraaid. Zelf schakel ik de TV uit. Er staat een Sony boxje voor welke ik met de aux heb verbonden van de Next. Het geluid van de TV is sowiezo slecht. Als je echt wil genieten dan via de  Marantz.

En zorg er ook eens voor dat de zenders niet meer wegvallen of de Next tijdens de radio ontvangst niet in de stand-bye gaat.

Alleen geluid. De zender zie op de mediator 

@Tweety schreef: “De screensaver vind ik wel de laatste prioriteit hebben !!! Het zou prettig zijn als Ziggo eerste het grote probleem oplost dat de radiozender na een bepaald tijdsduur gewoon overspringt naar de tv zender waar het laatste naar gekeken is.”

Er wordt tegelijkertijd aan verschillende zaken gewerkt.

Verschillende specialisten werken aan verschillende issues.

De look and feel van een app of apparaat is onder de motorkap iets heel anders dan een signaal hapering van de radio die dan teruggaat naar TV, terwijl hij op de radio moet blijven staan.

ik gebruik nooit TV voor radio tenzij ik het webcam signaal er bij doe met de pc het zou wel praktisch zijn als dat voor de TV door Ziggo wordt mee gestuurd scheelt me weer energie .

dit is mijn bijdrage ,mijn keuze staat er dus niet bij ,zeker als analoog niet meer mee doet ,is dit een mooie vervanging van de radio .met vriendelijke groet 

Waarom niet een keuze inbouwen zodat iedereen zelf kan kiezen. 

Wij hebben er nog steeds last, dat de synchronisatie van geluid en beeld niet overeenkomt, ondanks de instelmogelijkheid is het niet synchroon te krijgen.

@Joop van der Zijde Problemen met de synchronisatie tussen beeld en geluid kun je het best plaatsen in het volgende topic: 

Update 4.19 nog steeds geluid out-of-sync. Geluid loopt achter, vooral bij opname. Wat een enorme teleurstelling. 

Dit topic gaat over radio en de screensaver.

Ik zou het fijn vinden als de naam en artiest van het afspelende nummer ook weergegeven wordt.

Waarom niet een keuze inbouwen zodat iedereen zelf kan kiezen. 

Eerder in dit topic werd gemeld dat dan de code veel te groot wordt als je overal in alle instellingen, alle mogelijkheden kunt kiezen en de keuze voor de klant wordt dan zo groot, dat iedereen dan weer verdwaald in het instellingen menu en dan door velen de vraag gesteld wordt:
Kan dat nou niet veel simpeler?
Waarom moet het weer zo ingewikkeld en is het weer niet klantvriendelijk?

Net om een reactie gevraagd  voor het radio screen min keuze is een 5e dat is met webcam anders gaat de TV niet aan. 

Reputatie 3
Badge +2

Gewoon zwart, heb geen beeld nodig bij Radio. Vindt het storend bij radio als ik beeld wil kijk ik wel TV.

Misschien is het mogelijk om in de mediabox een keuze menu te maken voor één van deze 4 dan is iedereen blij

eigenlijk wil ik zeggen: “none of the above”. Een zwart scherm? serieus? waarom zou je dan überhaupt je mediabox en tv nog aanzetten, dan kun je net zo goed radio luisteren. Op youtube heb je tal van kanalen waar muziek wordt ondersteund door een soort equalizer/screensaver met prachtige beelden en grafische weergaven die reageren op de muziek. Om mijn tv aan te laten staan wanneer ik via de mediabox naar radio luister zou ik graag iets zien wat de moeite waard is om naar te kijken i.p.v. deze minimalistische scrollbars, maar dat is mijn bescheiden mening.

Het zou ook handig zijn dat dan ook de bug met het vergeten van de audioregelinstellingen van de afstandsbediening gefixt wordt.

Nu moet ik iedere twee weken opnieuw instellen dat mijn afstandsbediening het volume van de receiver en niet van de tv moet aanpassen. Iedere keer (bij een update?) vergeet de Next deze instelling.

2, alleen storend als de tijd niet zichtbaar is voor een moment.

Misschien zelfs gwn nr.2 en dan stil laten staan in 't midden en iets transparanter.

 

Nooit iets stil zetten op een OLED tv vanwege het inbranden. Van mij zouden zenders ook ieder paar minuten uur hun logo naar een andere hoek moeten verplaatsen...

Reputatie 1

Nou, je hoeft je natuurlijk maar ergens druk over te maken...

Voor ons keuze 3 of 4 (kleine tekst zwart wit) of geheel zwart. Als het maar rustig is, dus niet opvalt. Beter zou zijn als de gebruiker zelf een keuze kan maken, dan is er voor iedereen wat wils.

#2 maar het scrollen uit beeld is onnodig en maakt dat je niet ten alle tijden alle info ziet, gewoon statisch of net als de oude windows screensaver langzaam stuiterend evt met een 3D effectje

Op 4 gestemd, maar eigenlijk maakt het me niet uit. Ik heb de mogelijkheid om bij TV kijken het beeld uit te schakelen. Daar maak ik altijd gebruik van als ik radio luister.

Is het ook mogelijk om het nummer dat op dat moment wordt afgespeeld te tonen ?

 

Optie #4. Als ik naar de radio luister dan wil ik toch geen beeld zien?Ik weet op welke zender hij staat. Beweging bij radio luisteren geeft onrust. Nu moet ik het scherm uitzetten omdat de next via optic op de versterker is aangesloten. Scheelt mij weer een handeling.

Reputatie 1
Badge

Luid en duidelijk op nummer 2 gestemd.

Reputatie 3

Keuze 2.

Datum, tijd, artiest + titel en radiozender is fijn om te zien. Eventueel met kleuren logo van station.

 

Optie 4, brengt teveel verwarring bij vele klanten. Wij snappen het, vele andere niet.

 

Graag wel achtergrond zwart, want is beter en mooier bij OLED.

Ik kies voor optie 2 

Screensaver 2, en dan ook met radiostation logo erbij

Reputatie 6
Badge +8

#2

Ik wil geen radio luisteren via mijn Next mediabox. Ik heb meerdere radio’s in huis en zie het niet zitten om overal een Next mediabox extra voor te gaan huren.

Ik ga ervan uit dat het analoge radiosignaal gewoon nog beschikbaar blijft en dat ik mijn huidige apparatuur niet hoef te vervangen.