Opname voetbal niet goed gelukt.

  • 19 mei 2019
  • 36 Reacties
  • 319x Bekeken

had voetbal op genomen...fox...1 uur geklets blablbla...liep 12 minuten op live achter...timeshifting dus...na 12 min eie oefening...opname stopg...wtf...waarom

36 Reacties

Reputatie 7
Hey @bert kruit . Sorry, ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Kan je iets meer uitleg geven over wat je deed/zag/wat er gebeurde?
hele hoop letters zijn verdwenen...raaaar..
had voetbal opgenomen...fox...1 uur geklets doorgespoeld...liep 12 minuten op liveuitzending achter...timeshifting noemen ze dat...na 12 min einde oefening...opname stopgezet...opname liep niet door vanaf moment dat ik begin afspeelde...what the fuck...waarom?
Reputatie 7
Om welke uitzending (dag/tijd) gaat het precies?
zondag 19-5...go-ahead tegen den bosch...fox...12.14 tot 14.04
Reputatie 7
zondag 19-5...go-ahead tegen den bosch...fox...12.14 tot 14.04

Oke. En hij heeft dus niet de volledige 1 uur en 50 minuten opgenomen? Hoe lang is de opname precies?
Reputatie 7
Oh en zou je eens willen kijken hoe het gaat wanneer je het programma terug kijkt met replay? Ik heb even snel online gekeken, maar dat ziet er gewoon goed uit.
niet dus...ik heb dit wel vaker...opnemen,timeshift,opname stopt...probeer maar eens
Reputatie 7
Ik heb het geprobeerd en de uitzending draait hier gewoon, online. Heb je het zowel online als met de mediabox?
misschien heeft een andere persoon er ook last van...even afwachten
Reputatie 7
Maar heb je het zowel online als via de mediabox @bert kruit ?
dit is afdeling next box...online?...computer...dat is internet...nextbox zit aan modem met kabeltje(firewire?) en coax kabel als je dat bedoeld...
Reputatie 7
Zoals ik zei had ik online even getest en ging daar alles goed. Daarom vroeg ik jou of het zowel online (www.ziggogo.tv) als via de mediabox fout gaat, of enkel via de mediabox. Als je het nu enkel via de mediabox geprobeerd hebt, zou je het dan ook eens via ziggogo willen proberen?
En heb je het nu zowel via de opname als via replayTV geprobeerd?
dat kan dus niet meer...mag alleen in de toekomst opnemen...maar ik heb het wel vaker gehad met de horizon...daarom had ik gisteren een nieuw topic geplaatst of er meer mensen dit probleem hebben...ik geloof niet dat ik het probleem alleen heb...maar het werd niet geplaatst...raar...
Reputatie 7
Je kunt niet nog opnemen, maar wel terugkijken met replayTV.


Reputatie 7
Hey Bert.
Het is niet de bedoeling dat we dezelfde vraag steeds opnieuw behandelen. Ik heb nu dus deze berichten even in een eigen topic van je gezet.
dat is afdeling EPG...we praten nu over opnames...
jammer dat dat andere topic niet is geplaatst (2x)...want daar gaat het om...verbergen jullie iets of plaats je deze onduidelijke verwarrende draad expres...
Reputatie 2
Badge +1
Hallo Bert,

Volgens mij is er geen verschil meer tussen "de afdeling EPG" en de "afdeling opnames" .
Of je nou vooraf, of nog tijdens de uitzending, op opnemen hebt gedrukt,of dat je een paar dagen later via Replay TV wilt kijken, je kijkt naar het zelfde mediabestand. Vandaar denk ik de vraag om het nog een keer op de Next, via Replay TV, te proberen.
dat is er wel degelijk...opnames mag je vooruitspoelen...EPG mag dat niet altijd...moet je vaak een uur wachten...die ergernis heb ik dus nu al een paar keer meegemaakt...daarom mijn nieuwe topic...hebben andere dat ook?...en wil je die topic plaatsen...dan mag deze wel weg!
Reputatie 7
Het topic dat ik verwijderd heb is lettelijk dezelfde tekst geweest als in dit topic. We verbergen niets, maar we willen geen dubbele vragen op de Community.

Je opname is niet gelukt. Ik vraag of het via de tv gids, dus via replayTV wel werkt. Ik probeer samen met je te zoeken naar de oorzaak en de oplossing. Dit programma mag via replaytv, via de EPG, wel doorgespoeld worden. Dus mijn verzoek: probeer het eventjes.
je snapt het niet...of wil het niet snappen
deze draad is veeeeeeel rommeliger dan mijn nieuwe topic...doe dat nou maar
Reputatie 7
Ik begrijp je wel, bert. Maar ik wil graag met je kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. Maar je geeft geen antwoord op mijn vragen en wilt kennelijk niet testen wat ik van je vraag, en dat maakt het heel lastig om je verder te helpen.
EPG en ziggo go...daar gaat het niet om...stop toch met die stomme vragen...het gaat om opnames die bij timeshifting stoppen...ik wil gewoon weten of anderen dat ook hebben...maar jij blokkeert dat met gezeur wat er niets mee te maken heeft!!!
ik daag je uit...je verwijderd deze draad en ik plaats een nieuw topic...jij bemoeit je er dan niet meer mee..is dat een deal?...want ik ben nu wel benieuwd naar de reacties...

Reageer