News

Nieuwe update XITE app op de Mediabox Next

  • 29 oktober 2019
  • 2 reacties
  • 2224 keer bekeken
Nieuwe update XITE app op de Mediabox Next
Reputatie 7

De nieuwe update verhelpt een aantal issues en brengt ook verbeteringen met zich mee. De grootste verandering is dat het registreren niet meer langer nodig is. XITE maakt de app zo voor iedereen nog eenvoudiger toegankelijk.

 

Wat is de nieuwe XITE interactieve App?        

Met de XITE app kijk je op jouw manier naar muziekvideo’s. Je kan kiezen uit zorgvuldig samengestelde themakanalen zoals ‘80s Flashback’ en ‘Siempre Latino’ of je eigen themakanaal aanmaken via de Mixer. Daarnaast kan je met je afstandsbediening heel eenvoudig muziek video’s liken en skippen waardoor je zelf bepaalt welke muziekvideo’s je wilt zien en welke je liever overslaat.

 

Hoe kom ik in de Interactieve App van XITE?     

Zet je TV en mediabox aan. Ga naar kanaal 25, de XITE TV zender. Na een paar seconden verschijnt er links bovenin je scherm: ‘Press ‘OK’ to open the XITE app. Druk ‘OK’ op je afstandsbediening om de XITE interactieve app te starten. Je kan XITE ook vinden via het Ziggo apps menu en via zoeken, zoek naar ‘XITE music videos’.

 

Wat is er nieuw in de XITE Interactieve app? 

De nieuwe versie bevat meer themakanalen! Verder zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Een nieuw design, zoeken en liken gaat gemakkelijker en de Mixer functionaliteit is verbeterd en heeft nog meer opties. Daarnaast is registratie niet langer nodig, je kunt direct de app gebruiken en tot aan 5 profielen maken.

 

Ik kan niet meer inloggen? Wat nu?

Om de XITE Interactieve App zo toegankelijk mogelijk te maken, hoef je je binnen de vernieuwde versie op de Mediabox Next niet meer te registreren. Alle oude accounts zijn dan ook niet meer beschikbaar. Je kan tot 5 profielen aanmaken vanuit het XITE menu zodat je toch je eigen persoonlijke ervaring en likes kan hebben.

 

Mijn likes zijn verdwenen, hoe kan dit?

Helaas werken de oude accounts niet meer in de nieuwe app, hiermee zijn ook alle likes verloren gegaan. Je kan contact opnemen met XITE support via likes@xite.com voor het opvragen van je oude likes lijst. Zorg ervoor dat je het e-mailadres meestuurt welke gekoppeld is aan je oude XITE account.

 

Wat gebeurt er met de huidige XITE app?

De interactieve app van XITE heeft op 29 oktober een update gekregen op de Mediabox Next. Heb je een Mediabox XL? Dan heb je nog gewoon toegang tot de huidige XITE app zoals je gewend bent.

 

Voor meer informatie klik hier!


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

2 Reacties

Hallo de nieuwe Xite app ziet er mooi uit mits hij blijft werken ik heb vaak dat mijn beeld geheel zwart wordt, vooral als ik naar een nieuw nummer wil skippen, zijn er nog meer leden die dit ervaren? 

Reputatie 7

@Mutsken Goed dat je hier vraagt naar medestanders!  Tot nu toe hebben we helaas nog geen reacties gezien van mensen die dit wel of juist niet ervaren. Maar we geven de moed niet op! Door deze reactie komt het topic tijdelijk weer bovenaan in de recente topics.