Beantwoord

Mediabox Next; stap voor stap zappen lastig want schiet door

  • 13 maart 2020
  • 6 reacties
  • 143 keer bekeken

Bij stap voor stap zappen scrolt de kanaalkiezer vaak enkele zenders door. Nee, ik hou de knop niet te lang vast. Irritant. Had enkele weken geleden telefonisch contact hierover met de Ziggo helpdesk. Die raadde mij aan de Mediabox Next op de fabrieksinstellingen terug te zetten. Dat bracht verbetering, maar het probleem was niet helemaal weg. Heb het toen maar even zo gelaten maar het is intussen weer erger geworden. Ik heb net opnieuw de fabrieksinstellingen teruggezet, maar het probleem is niet weg. Wat kan ik nog meer doen?

icon

Best beantwoord door CvOostwaard 18 maart 2020, 15:17

Heb de nieuwe afstandsbediening ontvangen en geïnstalleerd. Werkt prima! Ruud en Mariska bedankt!

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 5

Hi @CvOostwaard 

Welkom op de Community! Wat onhandig, zo is de Next natuurlijk niet goed te bedienen. Als de opnieuw instellen van de box niet helpt moeten we denk ik even naar de afstandsbediening zelf kijken. Wil je de batterijen verwijderen en opnieuw plaatsen? Laat je me even weten hoe het dan gaat met het zappen?

Bedankt voor de reactie. Ik had al nieuwe batterijen geprobeerd, hielp niet, heb de oude er terug ingezet, probleem blijft.

Ik kan nog proberen de verbinding van de afstandsbediening met de Mediabox opnieuw in te stellen (had ergens gelezen dat je, na de batterijen een uur lang uit de afstandsbediening te laten, de verbinding met de Mediabox opnieuw moet instellen, klopt dat?) , of denk je dat dat niet helpt.

Reputatie 5
Badge +5

Dit probleem is al vaker langs gekomen en ook door mijzelf aangegeven.

De afstandsbediening is stuk en je hebt gewoon een nieuwe nodig.

Dat moeten ze nou toch wel eens weten op de helpdesk.

Hey @CvOostwaard

Ik denk dat dat verder niets uitmaakt en @RuudVoeten de oplossing in zijn bericht heeft getypt. Het lijkt mij ook het allerbeste om de afstandsbediening te vervangen. Ik heb je een nieuwe afstandsbediening toegestuurd! Dit is uiteraard helemaal kosteloos en het pakketje past door de brievenbus. 

We horen graag van je of alles weer in kannen en kruiken is na het ontvangen en uittesten van de nieuwe afstandsbediening :grinning:

:thumbsup_tone4: Bedankt, zal het uiteraard laten weten

Heb de nieuwe afstandsbediening ontvangen en geïnstalleerd. Werkt prima! Ruud en Mariska bedankt!