Mediabox Next geen signaal met TV d.m.v. HDMI

  • 30 mei 2019
  • 6 Reacties
  • 583x Bekeken

Onlangs heb ik de nieuwe mediabox ontvangen. Het aansluiten van de box is in principe een fluitje van een cent. Echter had ik wat meer weerstand om de "boel" op gang te krijgen. De TV waarop ik de box aansluiten is van Philips (32PFL5007H/12), bij de Horizonbox had ik nogal eens signaalproblemen. Alles netjes volgens het boekje aangesloten i.c.m. de nieuwe meegeleverde HDMI kabel maar geen beeld. Ik kreeg het welkomstscherm nog wel te zien, maar daarna verloor hij het signaal. Ziggo gebeld en die wisten zo 1.2.3. ook geen oplossing vinden. Uiteindelijk mijn oude HDMI kabel aangesloten en ja hoor, beeld! Blijkbaar is er een communicatieprobleem met enkele type TV's en de meegeleverde HDMI kabel.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 7
Badge +17
Of er zit een kleine breuk in de meegeleverde kabel.
Of er zit een kleine breuk in de meegeleverde kabel.
Maar dan vind ik het wel vreemd dat je welkomstscherm wel te zien krijg bij het opstarten en daarna het beeld wegvalt.
Reputatie 7
Badge +17
En valt dat welkomstscherm dan ook weg?
Reputatie 7
Badge +28
En wat gebeurt er als je de meegeleverde HDMI kabel weer terug plaatst?
En wat gebeurt er als je de meegeleverde HDMI kabel weer terug plaatst?
Geen beeld en dezelfde melding

Reputatie 7
Badge +28
Dan zou ik aan Ziggo een nieuwe HDMI kabel vragen.
Of is je huidige HDMI kabel al 4K ready?