Beantwoord

Het profiel wordt niet meer onthouden

  • 4 september 2019
  • 4 Reacties
  • 160x Bekeken

Vandaag blijkt dat ons profiel niet meer wordt opgeslagen. Bij het uit en weer aanzetten komt deze nu in Gedeeld!
icon

Best beantwoord door Be rt 4 september 2019, 22:05

@Gerrit Imbos Staat in instellingen -> Persoonlijk je nieuwe profiel als standaard ingesteld?
Of staat daar Gedeeld als standaard?
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

4 Reacties

Reputatie 7
Badge +35
@Gerrit Imbos Staat in instellingen -> Persoonlijk je nieuwe profiel als standaard ingesteld?
Of staat daar Gedeeld als standaard?
Reputatie 2
Badge
@Gerrit Imbos
Ik had dat vandaag ook, tijdens het kijken naar het RTL4 Nieuws kreeg ik het welkomst bericht in beeld en dat was na 10 sec. weer weg na het nieuws de tv uitgedaan en na het eten weer aangedaan en toen had ik ineens gedeeld als profiel dus even in instellingen verandert naar mijn eigen profiel en klaar ( fluitje van €0,10 ).
Dat probleem is wel vaker, gisteren stond de box weer in fabrieksinstellingen, dus ook profiel stond op 'gedeeld' en resolutie stond op 'van tv' Energiestand op 'ECO' enzz.
In het gebruikersforum zijn daar vandaag ook al een paar meldingen van gemaakt.
Bedankt voor de tips, ik heb het in instellingen gewijzigd, nu weer goed. Had het ook zelf kunnen vinden! Fijne dag allen!