Beantwoord

Geen ondertiteling bij History op Mediabox Next

  • 16 augustus 2019
  • 4 reacties
  • 2506 keer bekeken

Reputatie 3
Badge +1
Ik heb vandaag 15-8-2019 geen ondertiteling op de zender van History via de mediabox next. Wel via de oude vertrouwde Humax 5200. Tevens nog steeds geen opname en tv gemist. Wat doe ik fout. Alles volgens instructie geïnstalleerd.
icon

Best beantwoord door Steefb 16 augustus 2019, 21:52

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

4 Reacties

Reputatie 7
Badge +27
Kijk hier eens, dit is een bekend probleem.

https://community.ziggo.nl/mediabox-next-239/problemen-met-slechthorenden-ondertiteling-bij-opnames-op-de-mediabox-next-40105/index6.html
Reputatie 3
Badge +1

Hallo, dank voor je reactie maar link werkt niet voor mij (Er zijn meer dan 404 topics...) krijg ik als melding. Het gaat ook niet om slechthorenden-ondertiteling maar normale ondertiteling voor Engelstalige programma's.

De link is niet compleet. Dan loopt ie dood. Je kunt zien dat .html niet in de link staat. Zoiets is met Copy Paste op te lossen.
Niet meer nodig:
https://community.ziggo.nl/mediabox-next-239/problemen-met-slechthorenden-ondertiteling-bij-opnames-op-de-mediabox-next-40105/index6.html

Een reaktie vet maken is ongebruikelijk en af te raden..
Reputatie 3
Badge +1
Hallo hanh, hartelijk dank. keurig opgelost. Ik had het al gezien van de link en in google er achter getypt maar dat werkte toen niet goed.
Nu weer geprobeerd en inderdaad helemaal terecht dat dit het juiste item is met de status die ik zocht. Ik voel me goed geholpen.
Dat vette kon ik niet weg krijgen en heb ik niet expres gedaan om wat voor reden dan ook. Ik bedoel er dus niets mee. Dit gebeurde toen ik de error melding kopieerde en plakte in het reageer veld. Sorry daarvoor.
Ben nog onbekend en nieuw hier sinds ik zo teleur gesteld ben in Ziggo.