Foutcode CS2511 bij RTL4 nieuws via Replay TV

  • 11 augustus 2019
  • 7 reacties
  • 334 keer bekeken

Reputatie 1
Hoi allen,

Sinds de update krijg ik steeds bovenstaande melding bij het terug kijken van het RTL nieuws. Ook loopt van de items het geluid niet synchroon met het beeld. Bij de nieuwslezers is het wel goed. Het is me pas opgevallen na de update.
Hebben hier meer mensen last van?
Het lijkt alleen bij RTL4 te zijn.
Opnieuw opstarten heb ik uiteraard al geprobeerd.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

7 Reacties

Badge +6
Hier hetzelfde mbt RTL Nieuws. De vertraging is vooral zichtbaar bij de items. Dus dat ligt aan RTL zelf. Niet aan Ziggo. Ik heb RTL al geschreven, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen.
Reputatie 1
@K_Hlo heb je ook de CS2511 melding bij het terug kijken? Of dat niet?
Badge +6
Nee, geen foutmelding, alles werkt hier naar behoren. Ik heb alleen last van de sterke delay tijdens de items van RTL Nieuws. Valt echt op. Studio is OK, andere programma's zijn ook OK.
Goedemiddag @ManuelG,

Ervaar je dit probleem alleen bij het terugkijken van RTL nieuws als je deze start via Replay TV op RTL4? Andere programma's van RTL4 en andere kanalen kun je probleemloos bekijken?
Reputatie 1
Hoi Gianna,

Het is alleen bij het RTL 4 nieuws, heel af en toe andere programma's, maar alleen op RTL 4. Andere zenders nog niet dit gehad.
Badge +6
Hoi @Gianna Ziggo, het betreft zelfs alleen de items in het RTL Nieuws, dus het lijkt mij sterk als dit aan Ziggo ligt. Lijkt mij meer een probleem van RTL, omdat de studio wel OK is namelijk.
Reputatie 1
@K_Hlo ik heb ook de foutmelding, niet alleen het synchro beeld geluid probleem