Beantwoord

Aantal extra medaibox next op één adres

  • 22 augustus 2019
  • 4 reacties
  • 492 keer bekeken

Heb afgelopen dinsdag 20/08 heb ik een bestelling geplaats voor de mediabox next en twee extra mediaboxen next( tbv slaapkamers) maar vroeg of het mogelijhk was om er nog één extra te bestellen maar er schijnt een maximum aan te zitten van twee per adres. Maar dochter heeft op slaapkamer ook tv en wil ook graag gebruik maken van dezelfde content( replay tv, pauze tv etc. kortom al op hoofdkast) maar dat is nu dus niet mogelijk. is daar een andere optie voor?
icon

Best beantwoord door AlexHelpt 22 augustus 2019, 12:23

In totaal kan je nu 3 Mediaboxen Next afnemen, dus één hoofdbox en 2 extra 🙂
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

4 Reacties

Reputatie 6
Badge +19
In totaal kan je nu 3 Mediaboxen Next afnemen, dus één hoofdbox en 2 extra 🙂
Hoi Alex, dank je voor je reactie maar dat wist ik al. Maar er zijn etegenwoordig toch wel meer klanten die meerde extra boxen zouden willen. hbe begrepen dat dat vroeger wel kon tot een oneindig aantal endat daar fraude mee gepleegd zou zijn. Maar een maximum van twee extra boxen is wat mij betreft laag. Zou er graag nog één bij willen
Reputatie 7
Hey @EZwerver . Welkom hier.
Helaas is het, zoals je aangeeft al te weten, inderdaad niet mogelijk meer Next mediaboxen op je abonnement te kiezen. Wellicht is een Chromecast waarop ZiggoGO gestreamed kan worden een werkbaar alternatief?
Maar helaas met de chromecast kun je geen replay tv gebruiken.