Zelf aan de slag met de wifi-checklist


Reputatie 2
Bij de een werkt het altijd als een zonnetje, bij de ander is het een uitdaging om overal in huis een skype-gesprek te voeren, of een filmpje te kijken. Wifi is al lang geen leuk extraatje meer: het moet gewoon werken. Gelukkig is er eigenlijk altijd wel een oplossing te bedenken. In de vernieuwde checklist op onze website staan alle opties op een rijtje. Allemaal onderdeel van de Ziggo Power Promise.

Geen huis is hetzelfde en dat heeft invloed op de manier waarop wifi werkt. En dus ook op de oplossingen om het overal perfect aan de praat te krijgen. Bij de een biedt een switch naar het 5 GHz-kanaal uitkomst en bij een ander zorgt een Ziggo Wifibooster voor goede ontvangst van het wifisignaal.

Check de checklist

Met al die oplossingen kun je zelf aan de slag: in onze stappenplannen leggen we elke actie helder uit. In verreweg de meeste gevallen ben je daarna de wifimeester in je eigen huis. En als je er zelf echt niet uitkomt, dan hebben wij nog wel een paar wifimeesters achter de hand: onze monteurs komen graag bij je langs.

Lees alles over wifi

8 Reacties

Reputatie 4
Badge +9
Deze mooie uitleg zou ook mooi passen in de rubriek blogs.
Reputatie 2
Ha @robbo,
Dank voor je reactie! Het is af en toe lastig kiezen waar een stukje het beste past. In dit geval hebben we niet voor een blog gekozen, omdat we in die rubriek wat meer achter de schermen gaan. En dit stukje gaat meer over de praktische mogelijkheden. Maar je hebt wel gelijk dat die scheidslijn bepaald niet heel scherp is.
Reputatie 4
Badge +9
Elise Ziggo schreef:

Ha @robbo,
Dank voor je reactie! Het is af en toe lastig kiezen waar een stukje het beste past. In dit geval hebben we niet voor een blog gekozen, omdat we in die rubriek wat meer achter de schermen gaan. En dit stukje gaat meer over de praktische mogelijkheden. Maar je hebt wel gelijk dat die scheidslijn bepaald niet heel scherp is.Ha ok duidelijk zo. Gr Rob.
Reputatie 3
Badge +5
Blij met de uitleg en de blog was zekers iets leuks te doen, maar goed de Wifi Booster zal toekomstige gebruikers zekers bevallen.

Naam is wel even wennen maar lig wel lekker in de mond beter als Powerline Adapter of Extra Wifi Punt, heel duidelijk de Wifi Booster 😂
Reputatie 3
Badge +8
@Elise Ziggo
Goed initiatief hopelijk zal dit ook op bij de klantenservice voor betere antwoorden zorgen.

Bij mij werkt de storingscheck overigens niet op de checklist pagina, maar wel op de gewone storingspagina.

MVG
Reputatie 2
Hoi @Jonathan-458, Dank voor je reactie. In welke browser keek je naar de storingschecker? Dan gaan we daar even naar laten kijken!
Reputatie 3
Badge +8
@Elise Ziggo
Firefox 55.0.3 64-bit, thx
Reputatie 4
Badge +8
Ziet er goed uit, had het nog niet gelezen.
Heel toevallig vanmorgen ook een topic aangemaakt met 11 tips voor draadloos internet.
Wie weet hebben jullie hier ook iets aan.

Reageer

    Inloggen
    Niet gevonden wat je zocht? Vind meer topics