Beantwoord

Trage verbinding via IPv4 maar snel via IPv6? Test via ipv6-test.com/speedtest

  • 23 oktober 2018
  • 106 Reacties
  • 11952x Bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

106 Reacties

Hi!
I have the problem with ipv4 for some weeks too. Was trying to troublshoot it on my rooter, now luckily found this topic. Pic with the test result. Hope there will be a solution soon

Reputatie 1
Het lijkt erop dat er wat gebeurd is vannacht. Ik zit nu op een correct werkende card of het is opgelost. Even afwachten nog...

Yes! Ik heb weer een werkende IPv4 verbinding. Verkeer gaat er nu uit via een ander subnet 213.127.34.51.
http://animatie-en-plaatjes-club.clubs.nl/afbeeldingen/album/2230097/-+bedankt+Pooh.gif

Reputatie 7
Goedemorgen iedereen,

De kaart is vannacht uitgeschakeld, dus er zou nu geen probleem meer moeten zijn. De kaart wordt spoedig vervangen, maar daar merken jullie, de klanten, verder niets van.
Hierboven zie ik al 2 positieve reacties.

Wil iedereen checken of alles nu weer werkt zoals het hoort? Ik hoor graag van jullie.
Kan bevestigen dat het hier weer goed werkt. M'n ip adres is sinds vandaag aangepast en de snelheid is weer zoals het hoord.

http://img2.ipv6-test.com/speedtest/result/2018/11/30/5a4c781133eb4ecc904534a5def2a08c.png

[img]http://img2.ipv6-test.com/speedtest/result/2018/11/30/5a4c781133eb4ecc904534a5def2a08c.png[/img]
Reputatie 1
Inmiddels is mijn IPv4 adres gewijzigd in 213.127.32.5
De snelheid is nog steeds in orde.