Sticky

Thuiswerken en de beste kijktips

  • 17 maart 2020
  • 2 reacties
  • 4823 keer bekeken

Reputatie 7

Voor de thuiswerkers

Thuiswerken, inloggen op het bedrijfsnetwerk en verbinding maken met VPN. Het hoort allemaal bij het werken vanuit huis. Ben jij al verbonden? 

 

VPN-verbinding

Als je in deze dagen ineens thuis moet werken kan het zijn dat je werkgever roept: “maak even een VPN-verbinding.” Een wat-voor-verbinding? Precies... Daarom voor jou alles over VPN op een rij. 

Verbinding maken met een VPN-server
Thuis een VPN-server
Wat kan ik met een VPN-provider

 

Port forwarding

Wil je thuiswerken, dan heb je de geavanceerde port forwarding instellingen in de basis niet nodig. Port forwarding kan nodig zijn bij: het instellen van je router, Playstation of beveiligingscamera. Is port forwarding nodig, dan helpen we je op weg met deze topics. 

Alles over port forwarding bij Ziggo
Connectbox: alles over port forwarding

 


Voor de kijkers thuis

Misschien zit je nu meer thuis dan ooit tevoren. Dan weet je van gekkigheid niet meer waar je naar moet kijken. Na onze tips maak je je daar niet meer druk om ;) 


Laatste kans

Twee makkelijke overzichten met de titels die binnenkort verdwijnen in ons Movies & Series en HBO aanbod. Welke film of serie zit er voor jou bij? Mis niets en pak je laatste kans! 

Laatste Kans Series On Demand
Laatste Kans Films On Demand

 

Film1

Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben al onze klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin.


Voor de kleintjes

Om de kleintjes te vermaken zijn er tijdelijk kinderzenders voor Ziggo klanten beschikbaar. Nicktoons, Telekids, Pebble TV en nog veel meer.


Voor de bingewatcher

Westworld seizoen 3 is sinds 16 maart te bekijken bij Ziggo! Deze HBO-serie kijk je als je geabonneerd bent op Movies & Series L of Movies & Series XL. Hier is een klein voorproefje:

 

Heb jij thuiswerktips, kijktips of heb jij een ander goed idee om de dag door te komen? Laat hier weten hoe jij dat doet! 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

2 Reacties

Werkt je VPN met je werkgever niet goed?

Deze instellingen hebben al een aantal mensen geholpen.

 

Werkt het daarna nog niet goed, kijk of er Port Forward in de instellingen van je modem staat, zo nee, vraag aan Ziggo om je modem in IPv4 only te zetten.

Inloggen in je modem? https://www.ziggo.nl/klantenservice/wifi/modem-inloggen#/