Beantwoord

Modem Ubee EVM320 omruilen?

  • 9 januari 2019
  • 5 Reacties
  • 1160x Bekeken

Hallo
ik al vanaf 2010 het modem ubee (GEEN WIFI)
vraag mij af wanneer ik als vaste klant een nieuw wifi modem krijg ?
aangezien dit modem toch sterk verouderd is

hopende op een reactie
icon

Best beantwoord door Jan F. 9 januari 2019, 09:55

Bel de helpdesk of ga naar de chat (www.ziggo.nl/contact) en geef aan dat u een modem met WiFi wilt.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

5 Reacties

Reputatie 7
Badge +26
Bel de helpdesk of ga naar de chat (www.ziggo.nl/contact) en geef aan dat u een modem met WiFi wilt.
Reputatie 6
Badge +19
-edit- zie Jans reactie 🙂
Ik heb ook nog steeds een Ubee EVM320B, die aan een eigen WiFi-router is verbonden. Ik haal nog altijd de geadverteerde snelheid (zelfs via WiFi: 200Mbps down/20 Mbps up). Waaruit blijkt dat dit modem zo sterk verouderd is?
Persoonlijk blijft ik dit modem graag gebruiken tot er vrije modemkeuze wordt toegestaan en op het moment dat ik beschikking krijg over DOCSIS 3.1.
Reputatie 6
Badge +19
@Gemini030 de EVM320b is een kabelmodem dat prima de bekabelde snelheid (tot 250 Mbit dacht ik) naar de aangesloten router kan doorgeven. Je wifi loopt dan ook via de router, niet via het modem. Mocht je een wifimodem willen hebben (en dus anders dan je huidige opstelling), dan kan je Ziggo vragen om een kosteloze omruiling naar een Connectbox 🙂
@Gemini030 de EVM320b is een kabelmodem dat prima de bekabelde snelheid (tot 250 Mbit dacht ik) kan doorgeven. Mocht je een wifimodem willen hebben (en dus anders dan je huidige opstelling), dan kan je Ziggo vragen om een kosteloze omruiling naar een Connectbox :)
Ja, sterker nog: ik heb onlangs een ConnectBox ontvangen, maar dat vind ik een log en te groot, onhandig apparaat. Dus ik heb gevraagd of mij Ubee verbonden kon blijven. En dat kon gelukkig.