De Ziggo Power Promise

  • 5 oktober 2018
  • 2 reacties
  • 4537 keer bekeken

Reputatie 7

Samen aan de slag om in jouw huis voor perfecte wifi te zorgen. Dát is de Power Promise.

We vragen tegenwoordig meer dan ooit van onze internetverbinding. Daarom zorgen wij voor perfecte wifi voor alle Ziggo klanten. Flink streamen, met 5 collega's tegelijk online zijn op kantoor of je kinderen trekken het internet helemaal leeg. Het maakt niet uit, daarom is er de Power Promise. Zowel nieuwe als bestaande klanten en zowel zakelijk als consument, iedereen kan genieten van perfecte wifi.

Er zijn 2 situaties. Klik hieronder op jouw situatie en check wat de Power Promise voor jou kan doen.

1. Ik kom in aanmerking voor de installatiegarantie

100% installatiegarantie: Als je je aanmeldt als nieuwe klant, een nieuw apparaat bestelt of als je verhuist, garanderen we een vlekkeloze start van je abonnement. We noemen dat de installatiegarantie.

  • De installatiegarantie geldt naast de installatie van je pakketapparatuur ook voor je wifi-verbinding. De engineer voert een complete wifi-scan uit om te checken of de wifi goed genoeg is om zonder storing een HD-video te streamen. De meetgrens ligt hier op 20 Mbit/s.
  • Concludeert de engineer dat het nodig is dan installeert hij kosteloos een Ziggo Wifibooster, deze krijg je in dit geval gratis in bruikleen. Zo ben jij helemaal klaar om onbezorgd gebruik te maken van het internet.

 


2. Ik ben een bestaande Ziggo klant die niet in aanmerking komt voor de installatiegarantie.

 

  • Check & chat, dag en nacht!

We staan natuurlijk 24 uur per dag online voor je klaar. Met onze handige wifi-checklist zorg je snel voor goede wifi. In een paar stappen controleer je of er een storing in je buurt is, of er iets aan je modem mankeert, of dat er andere dingen zijn die je wifi verstoren.
 

  • Een supersterk modem

Wanneer je modem de boosdoener blijkt, dan krijg je van ons gratis een supersterk modem dat zowel een 2.4 Ghz als 5 GHz wifi-signaal levert. Wij checken voor je of je modem aan vervanging toe is.
 

  • Ziggo Wifibooster

Heb je met het nieuwe modem nog steeds problemen? In sommige gevallen is een supersterk modem niet genoeg voor een goede dekking. In een goed geïsoleerd huis met meerdere verdiepingen is 1 wifi-punt soms niet voldoende om volledige dekking te geven. De Ziggo Wifibooster biedt dan uitkomst. Die verspreidt het wifi-signaal tot in alle hoekjes van je huis.
We bieden twee soorten Wifiboosters aan: de Wifibooster via een internetkabel en de Wifibooster via het stopcontact. Beide Wifiboosters zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. Lenen kan al vanaf €1 per maand, kopen vanaf €59. Wanneer je de Wifibooster koopt, krijg je deze 30 dagen op proef. Goeie deal toch?
 

  • Wifi-scan door de engineer

Meestal kunnen wij je van afstand helpen. Heb je liever een engineer die jou thuis helpt? Dat kunnen we regelen. Hij doet dan een complete wifi-scan bij je thuis en geeft je advies op maat. Deze engineer komt dan tegen kostprijs bij je langs om je verbinding te optimaliseren.

 


In ieder huis altijd en overal perfecte wifi, daar gaan we samen voor! Heb je vragen over je verbinding? Laat het weten. De Community staat voor je klaar.

Handige links:
Valt je wifi weg? Lees dit topic!
Wifibooster: ziggo-ap niet bereikbaar

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

2 Reacties

Nou misschien dat je bij installatie die dag je internetsnelheid haalt maar daarna gaat zeker je downloadsnelheid knap naar beneden!!
Bij mij regelmatig van 5mb naar 2.8 a 3mb
Reputatie 7
Badge +28
@Dinolog Dan gaat er iets niet goed bij jou. Hoe is de snelheid bij een bekabelde verbinding?