Beantwoord

Mailbox groter maken?

  • 13 juli 2020
  • 4 reacties
  • 377 keer bekeken

Standaard staat deze op 5GB aan gebruik, is deze ruimer te maken?

icon

Best beantwoord door Pineapple 13 juli 2020, 11:47

Per Ziggo Mail account krijg je 5 GB online opslag voor je e-mail en 10 GB voor je bestanden. Lees meer hierover op https://www.ziggo.nl/internet/ziggo-mail.

Uitbreiden van mailopslag is niet mogelijk en wordt ook niet aangeboden.

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

4 Reacties

Reputatie 5
Badge +9

Ik schat in van niet. Maar alleen een Ziggo medewerker (moderator) kan hier het juiste antwoord opgeven. 

Reputatie 4
Badge +5

Per Ziggo Mail account krijg je 5 GB online opslag voor je e-mail en 10 GB voor je bestanden. Lees meer hierover op https://www.ziggo.nl/internet/ziggo-mail.

Uitbreiden van mailopslag is niet mogelijk en wordt ook niet aangeboden.

Reputatie 7
Badge +9

Hallo,

Uw eerste topic, dus : dit is een openbaar Ziggo forum, waar Ziggo klanten elkaar proberen te helpen. Tevens komen Ziggo moderators ( zij hebben “_Ziggo” achter hun naam staan ) om de zoveel tijd langs in ieder topic. Zij hebben t.o.v. de helpdesk meer kennis, mogelijkheden, rechten en kunnen 'dieper' het Ziggo-systeem inkijken.
Als u dit door een Ziggo mod wilt laten behandelen, zet dan uw postcode en huisnummer in uw Ziggo profiel ( deze zijn alleen voor hun zichtbaar ), aan de hand daarvan kunnen ze uw gegevens en instellingen achterhalen.


Ik verwacht niet dat het mail quota te verhogen is. Maar, email is ook geen archief. Sterker nog, het kan voorkomen dat tijdens problemen bij Ziggo, uw ( wat ) mail kwijt raakt en aangezien Ziggo geen backup heeft van uw/onze email, is weg definitief weg. Hebt u dus heel belangrijke email in uw mailbox staan, dan is een eigen backup noodzakelijk.

Tevens is het af en toe opruimen van uw Ziggo mailbox natuurlijk gewoon een goede zaak.
 

Hi @Marco Stam 
Welkom hier op de Ziggo Community!

Helaas! Het is niet mogelijk om de quota van jouw mailbox uit te breiden. Het antwoord van @Pineapple is precies hoe de vork in de steel steekt. 

Per Ziggo Mail account krijg je 5 GB online opslag voor je e-mail en 10 GB voor je bestanden.


Ik kan je jammer genoeg dus niet helpen aan een grotere mailopslag. Sorry! De tip van @Pasi is zeker een tip om in het achterhoofd te houden. Een back-up maken van belangrijke e-mails is nooit een overbodige luxe, net zoals het opschonen van je mailbox.