Beantwoord

Foto Invoegen als bijlage werkt niet

  • 20 februari 2019
  • 5 reacties
  • 910 keer bekeken

Plots kan ik geen foto's invoegen als bijlage. kan iemand mij uitleggen hoe dat kan?

Mvg Jopieknopie
icon

Best beantwoord door SPR 20 februari 2019, 14:37

Kan ook zijn dat het te maken heeft met de andere lopende issues met de mail
zie
https://community.ziggo.nl/e-mail-103/geen-afbeeldingen-in-mijn-ziggo-mail-37305
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

5 Reacties

Reputatie 7
Ik neem aan dat dit om de webmail van Ziggo gaat.

Je kan als je op nieuw bericht klikt, en daar staat bijlage onder het onderwerp, dan kan je kiezen voor lokaal bestand toevoegen. Wel moet ik toegeven dat het toevoegen en inladen erg lang duren.

Maar bij verzenden ( net getest ) zit de bijlagen wel ingevoegd.

Kan zijn dat ze met werkzaamheden aan de webmail bezig zijn dat het iets langer duurd.
Reputatie 1
Badge
Kan ook zijn dat het te maken heeft met de andere lopende issues met de mail
zie
https://community.ziggo.nl/e-mail-103/geen-afbeeldingen-in-mijn-ziggo-mail-37305
Reputatie 7
Kan ook zijn dat het te maken heeft met de andere lopende issues met de mail
zie
https://community.ziggo.nl/e-mail-103/geen-afbeeldingen-in-mijn-ziggo-mail-37305

Dat is een optie, hoeft niet, er wordt wel aan het probleem gewerkt.
Reputatie 7
Goede toevoeging, @SPR! Dit incident is gisteren opgelost. Wil je eens checken of het weer werkt, @Jopieknopie29450?
Reputatie 4
Badge +2
De link uit dit antwoord geeft hier 404 error.
https://community.ziggo.nl/e-mail-103/geen-afbeeldingen-in-mijn-ziggo-mail-37305

Mogelijk is eventueel deze nog weet niet of het met elkaar te maken heeft?
https://community.ziggo.nl/e-mail-103/plotseling-geen-afbeeldingen-meer-te-zien-in-de-webmail-37276