Beantwoord

Ziggo Go add-on voor KodiToon eerste bericht

139 Reacties

Reputatie 5
Badge
Even een berichtje aan alle mensen die mij, via DM of anders, hebben benaderd: het spijt me erg maar nee, ik kan de Ziggo Go Kodi add-on niet met je delen, ook niet aan jou persoonlijk en ook niet als je er heel voorzichtig mee bent. Klachten daarover graag richting de advocaten van Ziggo, niet naar mij.

Ik doe het maar even zo omdat het zo langzamerhand ondoenlijk was geworden om iedereen persoonlijk antwoord te geven. Ik reken op jullie begrip.
Reputatie 2
Badge +1
Wilco Vertegaal schreef:

Even een berichtje aan alle mensen die mij, via DM of anders, hebben benaderd: het spijt me erg maar nee, ik kan de Ziggo Go Kodi add-on niet met je delen, ook niet aan jou persoonlijk en ook niet als je er heel voorzichtig mee bent. Klachten daarover graag richting de advocaten van Ziggo, niet naar mij.

Ik doe het maar even zo omdat het zo langzamerhand ondoenlijk was geworden om iedereen persoonlijk antwoord te geven. Ik reken op jullie begrip.
Groot gelijk Wilco, geen onnodig risico nemen.
Misschien dit toppic toch levend houden zodat het onder de aandacht van Ziggo blijft.

Ik zou het op prijsstellen als Ziggo toch een Kodi app beschikbaar stelt of in iedergeval dat iemand die moeite doet om het te maken en de broncode beschikbaar stelt door te belonen om het publiekelijk te maken.

Ziggo kan hierdoor de broncode bekijken of er geen illegale zaken plaatsvinden en garantie tot aan de deur bieden. Dus voor beide partijen een win - win situatie.

Erg jammer dat zo'n top ontwikkelaar belemmert wordt door de te kort komingen van Ziggo.
Reputatie 4
Badge +2
Handiger is als alle content media aanbieders een standaard gaan voeren voor een soort "connector" die men dan kan koppelen via meerdere mediaplayers software of hardware.

Die basis open source met goed beschreven, en natuurlijk toegang en mogelijkheden voor die er voor betaald hebben in hun ABBO.


Niet allemaal losse eilandjes en regeltjes gewoon simpel doen! KIS

En lekker meegaan met de digitale ontwikkelingen op een leuke zeer klantvriendelijke manier.
KOM OP aanbieders wie gaat er voorop en kan zo gaan strijken met de eer en alle "gratis" media aandacht!
Ik snap wel waarom ziggo hier niet een prioriteit van maakt. Ze willen zelf de controle houden over de uitzendkanalen. De standaard app is voor de meesten van ons helemaal niet gewenst of gschikt. Als er concurrentie zou zijn op de kabel, dan zouden ze hier wel anders (moeten) in staan.

Als er een concurrent op de kabel is die wel een open platform biedt om op te verbinden, zou voor mij een reden tot overstappen worden naar een andere provider. Tot die tijd juich ik alle open koppelingen en standaarden aan.
Reputatie 7
Badge +31
@Klaus S natuurlijk wil Ziggo de controle houden over de uitzendkanalen..
Zij betalen de content makers of content eigenaren voor bepaalde rechten en daar zit vast geen vrije deling van content bij.

Helaas gaat voor niks alleen de zon op.
Badge +10
Toch is het wel een beetje spijtig dat dit project resoluut. de nek is omgedraaid. Als je ziggogo in een reguliere browser kan kijken, waarom zou dit dan niet via kodi mogen? Of ik nou een PC inzet, of een Raspberry met Kodi, resultaat is hetzelfde, namelijk Ziggo kijken.
Echt nul begrip hiervoor richting Ziggo, bied de beste man aan om een Kodi addon te ontwikkelen.

Er zijn meer dan genoeg klanten die Kodi willen gebruiken of zullen gaan gebruiken hierdoor.

Kodi heeft daarnaast zelfs meerde video diensten, zelfs Comedy Central pikt een graantje mee!
Nieuwe kodi is officieel uit sinds kort.
Mét DRM ondersteuning. Hint voor ziggo?
Zelf gebruik ik Kodi voor zo'n beetje alles. Ik heb bewust geen Ziggo mediabox, ik heb toch geen behoefte aan een hoop zenders. Ik heb Netflix en Amazon Prime. En dat werkt prima onder Leia met add ons, die me toestaan om op mijn betaalde abonnementen in te loggen.

Game of Thrones gaat volgende maand weer beginnen en die zou ik heel graag op hetzelfde apparaat bekijken. En het liefst doe ik dat legaal. Kijk, dat jullie de app niet ondersteunen als deze na een api change omvalt, snap ik. Maar het verbieden is het andere uiterste.
Zo enorm kleutergedrag van Ziggo om hiertegen in verweer te komen. Er wordt niets illegaals gedaan, je moet nog steeds gewoon een ziggo abonnement hebben, alleen kun je als klant op eenvoudige wijze vanaf je mediaspeler doorzappen naar Ziggo. Maar ja, ziggo en klantvriendelijk he. Die dingen gaan eenvoudigweg niet samen.
roT- schreef:

Nieuwe kodi is officieel uit sinds kort.
Mét DRM ondersteuning. Hint voor ziggo?Ziggo is liever bezig met het dwarsbomen van klanten dan behulpzaam zijn ervan.
efok schreef:

Toch is het wel een beetje spijtig dat dit project resoluut. de nek is omgedraaid. Als je ziggogo in een reguliere browser kan kijken, waarom zou dit dan niet via kodi mogen? Of ik nou een PC inzet, of een Raspberry met Kodi, resultaat is hetzelfde, namelijk Ziggo kijken.Helemaal mee eens. Maar ja, maak dat ziggo maar eens wijs. Het scenario dat je beschrijft staat niet in de vraag/antwoordflyer die de helpdesk hier gebruikt en dus wordt teruggegrepen op het defaultantwoord. En bij Ziggo is dat 'nee'.
En jahoor, ook Ziggo doet mee aan het stimuleren van piracy. Waarom zou een klant niet via Kodi gebruik mogen maken van Ziggo diensten? We betalen er toch voor!

Reageer