Vraag

Zender suggestie: FOX NewsToon eerste bericht

37 Reacties

Reputatie 6
Badge +5
Ziggo is een commercieel bedrijf en zal zeker kijken of het doorgeven van een zender positief of negatief ontvangen zal worden. Met ballen heeft dat alleen in de vorm van euro's te maken.
Reputatie 7
Badge +31
Pietje puk2 schreef:

@hanh precies dit; het is totaal irrelevant hoeveel mensen Fox haten; het is alleen relevant hoeveel mensen het wel graag op de buis willen hebben. En wat betreft de publieke opinie; organisaties als Ziggo zouden maar eens wat meer ballen moeten tonen richting mensen die niet kunnen dealen met een alternatief geluid.


@Pietje puk2
Ik denk dat je gelijk hebt, en het ook zo werkt, je schreef: "het is alleen relevant hoeveel mensen het wel graag op de buis willen hebben"

Ik zie zeer weinig verzoeken en ook geen FOX News, dus dat klopt dan wel.

Ik ben voor iedere zender als er veel verzoeken voor zijn en zonder kosten verhoging SVP van het basistarief, omdat er dan een democratische keuze is en er wat te kiezen valt.

Wil je zenders waar kosten aan verbonden zijn, maar waar veel vraag naar is, komen ze vanzelf in de extra pakketten waar kosten aan verbonden zijn.
Fox News is geen nieuws zender, alleen maar een slechte opinie zender met een hoop rechtse populisme met veel geouwehoer zonder concrete feiten.

Ik stem voor om Fox News lekker weg te laten van de Ziggo kabel.
Zie hier de tolerante linksmensch in actie; ik vind iets k**, dus we moeten het buitensluiten.
Voor jou hebben ze SBS6 uitgevonden 😜
Reputatie 7
Erving schreef:

Vanwege de gewenste diversiteit van de nieuwsvoorziening (zie o.a. hierboven 😁) vind ik het een goed idee om Fox op te nemen in het Basispakket. Wanneer komt het ?Er zijn geen concrete plannen. We blijven de zender suggesties en aantallen inventariseren, dat blijft meer dan welkom op de Community. Die informatie in dit topic bundelen we samen met andere zendervoorkeuren en sturen we doorlopend naar de zender planners. Zij nemen het mee in de overwegingen. We stellen het zenderpakket samen om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken, het zenderpakket is per individuele klant niet af te stemmen.
Reputatie 7
Badge +17
En laten we vriendelijk blijven, links, rechts of midden...
Reputatie 2
Badge
Nog maar eens een (schrijnend) voorbeeld waarom het zo belangrijk is om (ook) Fox News te hebben naast de links politiek nepnieuws zenders, opdat wij de waarheidsvinding niet verliezen:

De meesten zullen bekend zijn met die indiaan die jongeren met een MAGA petje (van Trump) op beschuldigden:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3056620/video-indiaan-en-scholier-splijt-vs

En dan weet oa CNN maar ook andere ratten niet hoe snel zij die kinderen publiekelijk moeten afslachten.
Tot Fox wat waarheidsvinding de lucht in slingerd:
Let vooral op de rustige, analytische en vanuit verschillende standpunten benaderde analyse van de feiten en duiding die hieraan wordt gegeven. Een nieuwszender waardig!
En over het vuilnis zoals CNN of linkse politici, hollywood idioten en beroemdheden die oproepen tot het vervolgen of zelfs vermoorden van deze onschuldige kinderen die zelf 2 uur lang (!) racistisch werden beledigd en opgejut en daarna zeer geprovoceerd door die gestoorde Indiaan die over het gebeurde ook nog eens ranzig ging liegen en de feiten omkeerde, terwijl de enige reactie van die kinderen teruglachen was, zullen we maar niet teveel woorden vuil over maken.
Mensen, laten we hier geen politieke meningen gaan verkondigen. 😉

Groet, Gusto
Reputatie 5
Badge +8
Jur2 schreef:De meesten zullen bekend zijn met die indiaan die jongeren met een MAGA petje (van Trump) op beschuldigden:Nee, totaal niet mee bekend.
Reputatie 4
Badge +3
Ja, vroeger ook eens aan FoxNews gevraagd of ik er via satelliet naar mag kijken, maar dat mocht niet van FoxNews. Misschien tegenwoordig wel? (legaal dan)
Maar doe maar op de digitale kabel, er komt toch ruimte beschikbaar 🙂
En dan CNN en FoxNews in HD. (en NASA al dan niet via een app)
Wat een gebrainwashte bende. CNN wordt al decennia lang gepositioneerd als de "objectieve" nieuwszender van de wereld en op elke congreszaak, vlieghaven, hotel door je strot geduwd. Maar deze totaal onbereikbare zender is een rechts complot. Wake op mensen!
Graag +1 voor Fox News in het zenderpakket.

Reageer