Vraag

Hinderlijke Community pop-up in landscape (iOS)


Reputatie 7
Badge +22
Sinds kort verschijnt er als ik een reactie wil plaatsen op mijn iPad een pop-up in de landscapemode, waardoor een deel van mijn typewerk niet zichtbaar is. Het ziet er dan zo uit:Het cirkeltje blijft ronddraaien. In de portretmode verdwijnt de pop-up.

11 Reacties

Reputatie 7
Hallo Jan,

Dit lijkt op het misgaan van techniek die we gebruiken om feedback pop-ups te laten zien. Gek dat het alleen in landscape gebeurd.

@Huistijger en @EnergieBoy kunnen jullie checken of dit bij jullie ook zo is?
Reputatie 7
Om heel eerlijk te zijn heb ik al een hele lange tijd geen pop-up meer gezien in mijn browser via mijn iPad. Laatste is geloof ik een week of 3 geleden en die was nog normaal. Ik zal het bekijken en mocht ik iets tegen komen dan laat ik het weten 🙂
Reputatie 7
Badge +22
Bij het openen van het topic zie ik even de pop-up verschijnen, maar die verdwijnt dan direct. Als ik een reactie wil geven komt die echter terug in de landscape mode zodra het toetsenbord op het scherm verschijnt. In de portretmode verdwijnt die dan na 1 of 2 sec.
Reputatie 7
Jan F. schreef:

Bij het openen van het topic zie ik even de pop-up verschijnen, maar die verdwijnt dan direct. Als ik een reactie wil geven komt die echter terug in de landscape mode zodra het toetsenbord op het scherm verschijnt. In de portretmode verdwijnt die dan na 1 of 2 sec.Dank voor de aanvulling. Kan iedereen bevestigen dat het heel kort in beeld is tenzij je het onscreen toetsenbord gebruikt?
Reputatie 7
Badge +22
@Anne H Ziggo
Het probleem lijkt te zijn opgelost. Is dat door een actie van Ziggo of is het vanzelf overgegaan?
Reputatie 7
Jan F. schreef:

@Anne H Ziggo
Het probleem lijkt te zijn opgelost. Is dat door een actie van Ziggo of is het vanzelf overgegaan?Er zijn meerdere pop-ups actief, met elk een andere mini-enquete. Afhankelijk van je cookie instellingen en je gebruikersrol triggert een stukje javascript de juiste pop-up.

  • Als je de pop-up nu goed in beeld ziet dan hebben onze programmeurs iets aangepast.
  • Als het helemaal verdwenen is dan is een foutief aangemaakte enquete aangepast (in dit geval zou het in de toekomst nog een keer kunnen gebeuren).
Reputatie 7
Badge +22
Ik krijg op dit moment geen pop-ups meer.
Reputatie 7
Badge +22
Dit probleem werd eerder door mij aangekaart in het inmiddels gesloten topic. Het probleem is intussen echter weer terug. Het treedt alleen op bij het plaatsen van een reactie, niet bij het aanmaken van een nieuw topic.
Reputatie 3
Badge +5
Getest met Ipad2 hetzelfde probleem. Landscape mode
Verdwijnt in portret mode.
Reputatie 6
Getest met Ipad3 geen probleem zowel in safari als andere browser
Reputatie 7
Hoi @Jan F., ik heb dit topic weer opengezet. Ik zet dit even door naar Ronald, hij houdt alle issues bij.

Reageer