Vraag

Ziggo Widget om via je smartphone de mediabox te bedienen

  • 18 november 2018
  • 12 reacties
  • 7144 keer bekeken

Ik vroeg me af hoe de (door)ontwikkeling van de Ziggo Go app tot stand komt.

Het lijkt mij bijvoorbeeld fijn dat de Ziggo Go app een widget krijgt die niet gericht is op populaire programma’s, maar op het zappen via smart phone. Is hier al eens over nagedacht?

12 Reacties

Reputatie 7
Hallo Errup, welkom op onze Community.

Leuk dat je met ons meedenkt! Als ik het goed begrijp wil je een widget op je smartphone waarmee je vanaf je 'homescreen' meteen je mediabox kan bedienen. Ik ben benieuwd of anderen leden ook zitten te springen om dit idee 🙂
Reputatie 7
Nou, dat is anders best een heel goed idee!
Dat je je beste zenders als buttons op je scherm van je iPad hebt en dan via die manier kan bedienen. TOP zeg, nog nooit over na zitten denken maar best een goed idee.
Mijn moeder van 84 begrijpt niet goed hoe ze On Demand of apps als Netflix moet gebruiken. Ik zou het fijn vinden als ik dat voor haar op afstand kan instellen. Ze zegt met regelmaat dat er niks op TV is en heb al diverse pogingen ondernomen om haar de functies van de mediabox uit te leggen. Het past ook best goed in de gedachte dat ouderen langer zelfstandig blijven, maar niet met moderne apparatuur om kunnen gaan.
Dus, ja, een goed idee.
Reputatie 7
Hier kan je zekers mensen voor porren vooral ouderen is het ideaal. Maar voor mij ook 1 druk op de knop scheeld weer 10 handelingen in de app of met de afstandsbediening. Ja super idee
Reputatie 7
Hier kan je zekers mensen voor porren vooral ouderen is het ideaal. Maar voor mij ook 1 druk op de knop scheelt weer 10 handelingen in de app of met de afstandsbediening. Ja super idee

Is er al update over antwoord op bovenstaande openstaande vraag? Gewenste functie als je een afstandsbediening kwijt bent ;(

Reputatie 7

Hallo @M4RTIJN op dit moment zijn er geen plannen om dit te gaan realiseren. Dit topic blijft natuurlijk open staan om meer reacties van geïnteresseerden te verzamelen.

Absoluut goed idee!!

Hey allemaal,

 

Lijkt mij een super idee. Via de go app of andere app je mediabox bedienen. Veel makkelijker!! Ik zeg doen!!

Ja doen!! Zit er al een mooie poos op te wachten. Morgen klaar???

Een ziggo versie van myTiFi zou erg handig zijn. Mijn schoonmoeder is rechts zijdig verlamd en kan maar moeilijk de Ziggo afstandsbediening bedienen. Te veel knopjes en bijvoorbeeld naar zender 12 is een probleem omdat je binnen bepaalde tijd 1-2 moet in typen doe dat maar eens met 1 hand. 
 

 

Hallo @M4RTIJN op dit moment zijn er geen plannen om dit te gaan realiseren. Dit topic blijft natuurlijk open staan om meer reacties van geïnteresseerden te verzamelen.

MyTiFI app voor de ziggo box zou ideaal zijn om de bediening eenvoudiger te maken. 

Reageer