Sticky Vraag

Ziggo GO app voor LG smart TV's (webOS v4.0)?

  • 17 juli 2020
  • 53 reacties
  • 13237 keer bekeken

Reputatie 2

Beste mensen,

Kan iemand mij vertellen of er in de nabije toekomst ook een Ziggo GO-app voor LG smart TV's met webOS (V4.0) beschikbaar komt?

Bij voorbaat bedankt voor de reacties.


53 Reacties

Goedemorgen @gerard van breemen en welkom hier op de Community! 

Hele goede vraag! Zo ver ik weet zijn er geen plannen dus ik heb voor alle zekerheid nog navraag voor je gedaan. Op het moment is de Ziggo Go app alleen beschikbaar op tv met Android TV besturingssysteem. Voor bijv. Tizen (Samsung besturingssysteem) en LG met webOS is niks bekend. 

Ik zet je bericht door naar de afdeling die hierover gaat en plaats je topic in het Forum deel je tips en suggesties. 

Reputatie 1

Zou inderdaad mooi zijn als ze net als voor Android tv’s ook voor LG WebOs een Ziggo Go app werkend krijgen. Heb bij een vriend gezien dat bv de KPN Smart TV app gewoon draait op LG WebOs. (Heb overwogen KPN te nemen) maar uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat Ziggo natuurlijk zoals elke andere provider zijn voor en nadelen kent. Hopelijk is de wil en de mogelijkheid bij Ziggo er om voor de LG WebOs De Ziggo Go app werkend te krijgen, dan steunen ze alle tv platvormen wat uiteindelijk alleen maar kan resulteren in nog meer én blije bestaande klanten. Ik wil namelijk mijn nieuwe tv het liefst niet meer via een decoder. 
 

hopende op een positieve reactie,

Bas van de Laak

Ook ik zou erg graag willen dat dit beschikbaar komt voor WebOS zodat ik op mijn 2e toestel(LG) hier ook gebruik van kan maken.

Helemaal mee eens. Erg jammer dat er nog geen app is voor LG webOS.

Zet 'm op Ziggo. Maak ons blij.

Maak ons inderdaad blij Ziggo. Het wordt voor mij straks de belangrijkste afweging bij het afsluiten van een nieuwe overeenkomst!

Hier dezelfde wens, graag een app voor LG smart tv's. Vandaag blij mijn nieuwe tv ontvangen, die ik aangeschaft heb omdat Ziggo stopt met de mediabox extra die bij mij via Wi-Fi prima werkte. Maar helaas kom ik nu tot de conclusie dat ik alsnog een chromecast nodig heb om te streamen, want ziggogo.tv hapert vreselijk. Verder draait alles perfect, maar dat ene ding waarvoor de aanschaf gedaan is dus niet, erg teleurstellend! :( Mocht de chromecast morgen ook niet werken dan kan ik de tv weer terugsturen en omruilen voor een Samsung. Misschien had ik beter onderzoek moeten doen, maar ik ging er toch echt van uit dat elk merk smart TV zou werken. 

Wat Bas hier ook duidelijk aangeeft, de KPN app draait wel gewoon op LG-WebOs… Lijkt me toch dat Ziggo zich op dit vlak niet negatief wil onderscheiden van de concurrentie. Het is voor mij in ieder geval een enorm gemis zonder de Ziggo Go app. 
 

Zijn er al concrete plannen voor de ontwikkeling van de app voor LG WebOs?

Ziggo loopt steeds achter de feiten aan. Het lijkt wel of KPN met alles sneller is dan Ziggo. Bijv. AMAZON prime is beschikbaar via KPN maar niet via Ziggo. De KPN app is op elk smart TV beschikbaar. De Ziggo app weer niet. Zo zullen er wel meer dingen zijn waar Ziggo jammerlijk het onderspit delft ten opzichte van KPN. Het lijkt wel of de marketing/ clientcare afdeling van Ziggo ligt te slapen.

Ook ik zou graag gebruik maken van een Ziggo Go app op LG WebOS.

Wij hebben met aantal personen die lg oled cx aangeschaft, prima tv. Echter valt het ons zwaar tegen dat de ziggo app niet webos voorkomt. Ook vanuit de ziggo app casten naar tv werkt niet. Wij overwegen nu om naar KPN te gaan, omdat die wel webos ondersteunen.

Ziggo go voor WebOS (en ook voor Tizen) zou heel erg mooi zijn.

Ik wacht er met smacht op!

Hoi Ziggo, graag! 

 De KPN app is op elk smart TV beschikbaar. 

@Ara111

Niet helemaal waar alleen Samsung en LG smart TV's vanaf 2017. En sinds kort vanuit de app voor ipad en iphone airplay ondersteuning.

KPN ondersteund daarmee andere merken/systemen dan Ziggo.

@Fcv dan kon je beter kiezen voor een Sony of Philips deze hebben het door Ziggo ondersteunde Android TV, Samsung zou dan niet opschieten.

@Mjmraeskin op welke manier cast je? Met de Google Chromecast?

Je weet dat de KPN Smart tv app de nodige beperkingen kent? Niet alle tv kanalen zijn beschikbaar.

Dit zou echt top zijn!

Ja jammer kan op de LG TV niet terug kijken want ziggo App werkt niet op die tv .Moet steeds op mijn pc terug kijken

Ik heb contact opgenomen met LG. Zij geven aan, dat zij alleen een platform zijn voor app's.  Ziggo moet deze ziggogo app activeren, zodat wij deze in webos kunnen gebruiken.

Dus nogmaals ZIGGO ZORG ER NU VOOR DAT DEZE APP BESCHIKBAAR KOMT OP ONZE LG TV.

Reputatie 1
Badge

Ziggo geef de app svp vrij voor LG smart tv’s 

Kom op Ziggo! Net een nieuwe LG tv gekocht, kan ik geen TV meer kijken, omdat ik via de App wil kijken. Nu sterk aan het twijfelen om over te stappen naar KPN.

Helemaal eens. 
Zit al een tijdje te wachten op de app voor WebOS.

Zit er aan te denken om speciaal hiervoor een chromecast aan te schaffen...

Helemaal eens. 
Zit al een tijdje te wachten op de app voor WebOS.

Zit er aan te denken om speciaal hiervoor een chromecast aan te schaffen...

Probleem is dat niet alle zenders werken zoals ik heb vernomen als je het cast.

Hier eenzelfde verhaal. Net een kleine LG tv gekocht voor op de slaapkamer. Ziggo go app is niet beschikbaar in webos en casten vanaf app op iPhone werkt ook niet. Ik kan dus geen tv kijken op de slaapkamer. 
Wat is de moeite om de bestaande app voor Android aan te passen voor webos? Daar is een ontwikkelaar hooguit een weekje mee bezig en hier zullen zo veel mensen blij mee zijn! Kleine moeite, groot gebaar zou ik zeggen. Ziggo: geef mensen geen reden om over te stappen naar KPN en regel dit! Een groot deel van jullie trouwe klanten (waaronder ik) zullen jullie erkentelijk zijn!

Reputatie 1
Badge

Ronald1991 schreef:

Helemaal eens. 
Zit al een tijdje te wachten op de app voor WebOS.

Zit er aan te denken om speciaal hiervoor een chromecast aan te schaffen…

 

zou ik mee wachten tot chromecast met Google tv in Nederland verkrijgbaar is

 

chromecast van nu werkt ook niet lekker streamen van ziggo app geeft veel problemen.

althans bij mij wel, heel veel bufferen en foutmeldingen.

Hier dezelfde wens. Belachelijk dat ik een chromecast moet aanschaffen om Ziggo Go te kunnen gebruiken op m'n LG smart TV die al duur genoeg was  Die lompe Mediabox met coax kabel heb ik niets aan, zorg gewoon dat alle kanalen benut worden Ziggo, dat is de enige juiste strategie om een zo groot mogelijke klantenbestand te bereiken en gelukkig te houden. Zet jullie dev resources volop in op platform ondersteuning, de Go app is namelijk top! 

Maak ons happy 💪

Dit zou ons ook zeer gelukkig maken. We zouden dan geen kabels meer hebben lopen langs de tv af, een stuk strakker dus!

Reageer