Data besparings functie optioneel maken in Ziggo Go App

  • 28 juni 2018
  • 2 Reacties
  • 205x Bekeken

Als 3de scherm (boven mijn 2 PC monitoren) waarop ik televisie kijk gebruik ik een 21 inch Android Touchscreen met de Ziggo Go App en kijk dan vaak langer dan 2 uur naar een bepaalde zender. Echter krijg je dan de volgende melding...

Bevestig dat je door wilt gaan met kijken, anders stopt de video na 60 seconden om onnodig dataverbruik te voorkomen.

verder kijken

Het klinkt heel lui, maar het is vooral irritant als je bijvoorbeeld een talkshow als Jinek volg en ook tegelijkertijd aan het werk ben en dan moet opstaan om die melding weg te klikken.

Willen jullie in de eerst volgende android update dit optioneel maken, zodat je het uit kunt zetten en/of dit ergens wellicht verborgen kunnen maken, zodat het uit te zetten valt? Of iets inbouwen dat je het eerst 10x moet indrukken en de APP het wel heeft geleerd dat ik toch zit te kijken. #Opties voor ontwikkelaars

Moet toch wel mogelijk zijn?

2 Reacties

Reputatie 7
Hoi @Quiet_Wildcard
Welkom op de klanten helpt klanten Community van Ziggo.

Wat grappig, zoiets zou je verwachten op een mobieltje en alleen op een touchscreen als je via 4G of zo kijkt. Maar niet als je via WiFi kijkt, of doe je dat niet? Zelf vind ik het wel een super geweldige oplossing, voor het zelfde geld heb je niet door dat je via 4G zit te kijken en dan is zo'n waarschuwing wel handig :)

Maar kan me ook goed voorstellen dat jij hier niet echt op zit te wachten en ja, beetje lui is het wel 🤣 😂 (je zegt het zelf... LOL). Wie weet kunnen ze er iets mee doen, goed dat je het even aangeeft. Alvast een fijne dag en zondag gewenst.
Hoi @Quiet_Wildcard
Wat grappig, zoiets zou je verwachten op een mobieltje en alleen op een touchscreen als je via 4G of zo kijkt. Maar niet als je via WiFi kijkt, of doe je dat niet?


Geen van beide. Gewoon bekabeld via LAN 100Mbit (op Gigabit IGMPv3 web managed VLAN switch naar de TC7210.z)

Jij ook een fijn weekend. De databesparingsfunctie disablen moet echt een must worden in de volgende android uitrol 😱

Reageer