Vraag

Algemeen

  • 15 juli 2019
  • 5 reacties
  • 221 keer bekeken

Badge
Ik zou graag Amerikaanse AMC movie zender willen zien
HBO Movie zender
Ziggo go uitgebreider mag worden
Ook ziggo go mag met profielen gaan werken is prettiger
Hoogachtend heer Winter groet u

5 Reacties

Reputatie 7
Beste @jeroen25

Ziggo Go app werkt al reeds met profielen in samenwerking met de Media Box Next, daar kan je nu een profiel aanmaken en je zenders naar keuze indelen.

HBO zit al in het Movies en Series XL pakket en movie zender is er niet meer in Nederland, maar door samenwerking kan je wel van Serie's en films genieten.

AMC is per 1 januari 2019 gestopt bij Ziggo en vele andere Providers in Nederland en deze vraag stel je ook in dit topic > Amerikaanse movie Zenders < en daar wordt ook keurig antwoord gegeven, maar niemand krijgt antwoord terug van jou om te zien of alles klopt of niet.

Misschien voor de toekomst even je topic's bekijken of die nog openstaan voor je een nieuwe start.
Badge
Wat ik bedoel is dat iedereen ze eigen profiel kan maken in ziggo go zelf dat iedereen ze eigen Inlog gegevens kan gebruiken net als bij videoland
Reputatie 7
Je kan je eigen profiel maken in de Ziggo Go, dit is al mogelijk als je een Media Box Next hebt. en je kan maar 6 profielen aanmaken en 1 gedeeld profiel.

Zie de Bijlage:
Badge
Hoe dan
Reputatie 7
Als je een Media Box Next hebt kan deze met de Ziggo Go app communiceren, bij Instellingen kan je Account en Profiel aanmaken.

Reageer