Willem-A

Level 1
  • 14718Posts
  • 479Oplossingen
  • 2790Likes

Mappen aanmaken of verwijderen Humax

Mappen verwijderen en aanmaken. Hier is dus geen FTP voor nodig.

Als je in het hoofdmenu bent, ga je naar de regel van die map. Klik op rood (selecteren) en vervolgens op OPT+. Er komt dan een menu waar verwijderen bij staat. Als je die selecteert is de map (naam) weg.

Wel even goed opletten: Als je op de rode knop hebt gedrukt "alles selecteren" komt er een vinkje voor de map die je hebt geselecteerd, maar het blauwe balkje schuift uit zichzelf 1 plek naar beneden (en selecteert dus een volgende map). Nadat je via OPT+ op wissen klikt, wist hij niet de map met het vinkje maar de map die het blauwe balkje heeft, maar dit zie je vast wel als je hiermee bezig bent.

Mappen aanmaken:

Mappen kun je aanmaken met de OPT+ toets.
Maak b.v. een groep mappen aan, zoals drama, documentaires, komedie, Thriller etc.

In deze mappen kun je weer submappen aanmaken als het series betreft, b.v. in de map drama een map bloedverwanten of in de map documentaires b.v. een map frozen planet, wildest Africa etc.

Deze mappen zijn zeer overzichtelijk als je iets wilt opzoeken.

Door een opgenomen bestand te verplaatsen (ook met OPT+ en pijltoetsen) kun je een bestand naar betreffende map verplaatsen.

Als je de betreffende map hebt geselecteerd druk dan op de rode toets. Pas dan activeer je de verplaatsing. (gebruik hiervoor dus niet de OK toets).

Wanneer je meerdere bestanden (films) in een map hebt krijg je een + (plus) teken op die betreffende (bovenliggende) map.

Als het niet mocht lukken, of de decoder na een druk op een bepaalde toets niet (correct) reageert, haal dan even de spanning geheel van de decoder en probeer het nogmaals. In sommige gevallen is een fabrieksreset nodig, maar doorgaans is dat niet het geval.
0 Reacties 0

Uitgelicht topic