Vraag

Koppelen van surroundset

  • 9 september 2019
  • 2 Reacties
  • 341x Bekeken

Ik heb een onkyo surroundset samen met de EOS en een 43" Toshiba TV. Bij Update 16 waren alle 3 de componenten met elkaar gekoppeld. Nu niet meer terwijl bij "beeld en geluid"wel aangegeven wordt dat deze gekoppeld zijn. Ik kan wel kiezen tussen TV en audiosysteem om het volume te regelen, maar het audiosysteem gaat niet aan of uit met de ab van deNext. Er is aan de settings niets verandert tijdens de updates. Wie heeft een verklaring of oplossing?

***modedit: productnaam aangepast***

2 Reacties

Hi hans121955, welkom op onze Community! Wie weet is er iemand anders met een Onkyo surroundset die meer weet over de instellingen. Zou handig zijn als je ook de afstandsbediening van de Next kan gebruiken.

Misschien heeft @robbo of @Be rt een idee?
Reputatie 7
Badge +26
@hans121955 en @Marianne Ziggo Helaas hier en daar te lezen dat de Onkyo wat problemen kan veroorzaken. (merendeels audio /beeld problemen) Verder in het menu van de next kan je de functie "alles met een knop aan/uit zetten" instellen. Probeer deze opnieuw in te stellen of zet deze op aan. Dan als het goed is gaat alles samen uit. Denk ook aan de CEC instellingen van de apparatuur.

Reageer