Beantwoord

Humax IRHD-5300C - automatisch opslaan op NAS

  • 22 januari 2019
  • 6 reacties
  • 698 keer bekeken

Hallo,


ik heb vorige week een nieuwe Humax gekregen en ben niet ontevreden tot nog toe. Ik heb gezien dat het mogelijk is de Humax met een FTP client te benaderen en omgekeerd via DLNA mogelijk is content van mijn NAS af te willen spelen. Nu heb ik de volgende vraag: ipv opgeslagen afleveringen van programma's die ik kijk handmatig via FTP van de Humax af te halen, vraag ik me af of het mogelijk is om de bestanden automatisch in een map op mijn NAS te laten plaatsen. Ik zou mijn opnames liever via Plex willen laten beheren en bij voorkeur ook automatisch. Is iemand dit al gelukt? Dank voor jullie inzichten.


Vriendelijke groet,


Jeroen
icon

Best beantwoord door Willem-A 23 januari 2019, 00:11

Dag @vMourikde 5300c kan alleen ontvangen, niet verzenden. Wat jij wilt gaat dus niet lukken. Je zal dus via de harde schijf, als je deze tenminste hebt aangesloten op de Humax, moeten werken, of toch middels FTP:https://community.ziggo.nl/mediaboxen-modules-95/uitleg-ftp-met-filezilla-client-voor-de-humax-23209
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 7
Badge +27
Haal je niet de HUMAX IRHD-5300C en de 5200C door elkaar?
Hallo Steef,


nee, de doos staat hier naast me :-)


Groet,


jeroen
Reputatie 7
Badge +20
Dag @vMourik

de 5300c kan alleen ontvangen, niet verzenden. Wat jij wilt gaat dus niet lukken. Je zal dus via de harde schijf, als je deze tenminste hebt aangesloten op de Humax, moeten werken, of toch middels FTP:

https://community.ziggo.nl/mediaboxen-modules-95/uitleg-ftp-met-filezilla-client-voor-de-humax-23209
Dankjewel, Willem!
Reputatie 7
Badge +20
Graag gedaan @vMourik !

Overigens neemt bv. de Humax 5200c ook altijd eerst op de (interne) schijf op. Ook dat is niet te veranderen. Je kan wel een externe schijf aansluiten, maar daarop opnemen is niet mogelijk. Je kan dan alleen de bestanden van de interne schijf wegschrijven naar de externe, of via FTP werken.

Mvg. Willem
Reputatie 7
@Willem-A met zijn snelle en duidelijke antwoorden is weer eens heerlijk #LekkerBezig!