Beantwoord

HDMI splitter werkt niet

  • 6 maart 2016
  • 32 Reacties
  • 9778x Bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

32 Reacties

HDMI Switch Splitter - 3 poorts - HDTV 1080P tot 4K Ultra Hd Resolutie
Reputatie 7
Badge +26
Ok heb je ( vanuitgaande mediabox xl) de juiste resolutie en video signaal goed geselecteerd? En nogmaal is het het de switch die voor 4,99 bij de action.. Juiste hdmi poort 1 0f 2 of 3 goed geselecteerd?
heb 1 media box 2 dvd speler hij koste 12.94 bij bol.com
Reputatie 7
Badge +26
Ok... Wat de reden is waarom hij het niet doet? Even contact opnemen met de leverancier... .?? Vanuitgaande alles goed aangesloten. Bv hdmi in en uit keuze. Dus hdmi uit in tv. En hdmi in poort de apparatuur.
Reputatie 7
@dalen5Afhankelijk van de aangesloten apparaten heb je vaak een (soms niet bijgeleverde adapter) nodig, ik heb al diverse mensen een adapter aangeraden en bij hen werkte het toen wel.
wat voor adapter?
Reputatie 7
De meeste switches hebben de mogelijkheid om een adapter aan te sluiten, vaak neemt wat oudere apparatuur teveel stroom waardoor een switch niet werkt.
Ik neem aan dat er op deze switch ook een aansluiting voor een adapter zit, vaak staat er dan ook op een sticker de volt/ampere gegevens aangegeven.

edit

staat bij die van Bol.com ook aangegeven

Let op: het kan zijn dat de switch niet met elk device automatisch switcht, dan kan het zo zijn dat het aangesloten device geen/of niet voldoende stuurspanning uitgeeft.