Vraag

Bevindingen van het koppelen van de LG Magic Remote met de Mediabox Next

  • 16 augustus 2019
  • 0 Reacties
  • 338x Bekeken

Omdat er eerdere topics zijn gesloten hier een nieuwe draad. Heb dus sinds kort een LG (43UM76). Was even zoeken naar de beste setup, dus hier de ervaring. De mediabox herkent dat er een LG op hdmi zit, dus dat gaat soepel. Andersom via apparaat koppelen in het LG menu kiezen voor ZIGGO als decoder, vervolgens klikken op de zender up icoon op het scherm net zolang tot er een reactie is van de mediabox en de zender inderdaad verandert. Ik geloof dat het iets als de 5e of 6e poging is. Dat is alles.
Wat niet handig is, is dat je bij de programma gids knop op de LG remote niet die krijgt van de mediabox maar een poging om die op te halen via de Live TV zenders via de Coax (tv biedt aan kanalen te gaan zoeken, die er dus helemaal niet zijn..).

De EPG van de mediabox is wel op te roepen, want het knopje met de 3 puntjes rechts naast de 0 schakelt naar het Ziggo hoofdmenu en vandaar is alles te bereiken van de functies.

Verder is het wel handig om de quick access van de remote in te stellen, long press 1 heb ik nu ingesteld op Hdmi 1 waar dus de mediabox aan hangt. Helaas is het niet mogelijk om er een directe knop voor de prograamagids van te maken.

Al met al is er prima zo mee re werken.

Laat maar weten als er nog vragen zijn, of suggesties.

Nog geen reactie

Help dit topic op gang

Reageer